Jan. 14., 2012 | 12:09 pm
No:: aleja
http://klab.lv/users/aleja/866774.html
autentiskākai garšai vistu kakliņu vietā ņemt gabaliņos sagrieztu netreknu liellopa vai jēra gaļu, bet pupiņu vietā - turku zirņus. tādā gadījumā no sākuma nevis vāra buljonu, bet sviestā un eļļā apcep garšvielas kopā ar gaļu un sīpoliem, ķiplokiem. tad bez burkāna var arī iztikt. tradicionāli zupai liek klāt arī lēcas.
ar buljona kubiņiem taisīt neiesaku.
autentiskākai garšai vistu kakliņu vietā ņemt gabaliņos sagrieztu netreknu liellopa vai jēra gaļu, bet pupiņu vietā - turku zirņus. tādā gadījumā no sākuma nevis vāra buljonu, bet sviestā un eļļā apcep garšvielas kopā ar gaļu un sīpoliem, ķiplokiem. tad bez burkāna var arī iztikt. tradicionāli zupai liek klāt arī lēcas.
ar buljona kubiņiem taisīt neiesaku.