speķa pīrādziņi

« previous entry | next entry »
Dec. 21., 2011 | 01:02 pm
posted by: anilirem in pajautaa

Vēlos uztaisīt speķa pīrādziņus, tikai nav ne jausmas, kas ar to raugu jādara un cik ilgi viņam jāļauj uzrūgt? Bez tam, kādi milti ir jālieto? Kviešu? Cik daudz? Varbūt kāds mani var nosūtīt arī uz kādu labu recepti? Internetā to ir daudz :)

Un kā pēc tam cept? Parasti mūsmājās sanāk tādi pacieti tie pīrāgi, kāds varētu būt iemesls un kā no tā izvairīties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

Mola

from: [info]mola
date: Dec. 21., 2011 - 02:27 pm
#

Rauga mīklu taisu pēc šīs vienkāršas receptes http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/rauga-mikla/ vienmēr sanāk ļoti garšīgi un mīksti pīrādziņi.
Tai nav ilgi jābriest, parasti jau pēc 1-2h var cept. :)

Atbildēt