speķa pīrādziņi

« previous entry | next entry »
Dec. 21., 2011 | 01:02 pm
posted by: anilirem in pajautaa

Vēlos uztaisīt speķa pīrādziņus, tikai nav ne jausmas, kas ar to raugu jādara un cik ilgi viņam jāļauj uzrūgt? Bez tam, kādi milti ir jālieto? Kviešu? Cik daudz? Varbūt kāds mani var nosūtīt arī uz kādu labu recepti? Internetā to ir daudz :)

Un kā pēc tam cept? Parasti mūsmājās sanāk tādi pacieti tie pīrāgi, kāds varētu būt iemesls un kā no tā izvairīties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Dec. 21., 2011 - 01:12 pm
#

sajauc raugu ar 2tk cukura, kad izšķīst lej klāt viegli siltam pienam, klāt izkausētu sviestu, šķipstiņu sāls un miltus. ļauj uzrūgt 40min, atkal izmīca, izraudzē stundu. l dauzumu nepateikšu, taisu uz aci, bet uz 1kubiku rauga ir ap kg kviešu miltu. piens apmēram 300ml, sviests 150gr lai pīrāgi nebūtu cieti, cepenē ieliec trauku ar ūdeni.

Atbildēt