Dec. 21., 2011 | 01:13 pm
No:: antuanete
Te ir variants ar sauso raugu http://klab.lv/users/meeneshi/67102.htm l#cutid1
Ja ar slapjo, tad jāņem laikam 3x vairāk pēc svara (palabojiet, zinātāji, ja kļūdos) un raugs jāizšķīdina siltā pienā (siltā, nevis karstā!) un jāļauj "atdzīvoties", tad maisa kopā ar pārējām šķidrajām sastāvdaļām un lej miltos un mīca.
Cieti pīrāgi var sanākt divu iemeslu dēļ - gāzes cepeškrāsns ļoti sausina (jāliek iekšā trauks ar ūdeni) vai arī par maz taukvielu un par daudz miltu.
Pēdējoreiz, kad ar rauga mīklu ņēmos, cepu pēc šīs receptes http://smittenkitchen.com/2011/09/a pple-and-honey-challah/, vajag vienkārši izlaist to medus sadaļu un būs labi arī pīrāgiem.
Ja ar slapjo, tad jāņem laikam 3x vairāk pēc svara (palabojiet, zinātāji, ja kļūdos) un raugs jāizšķīdina siltā pienā (siltā, nevis karstā!) un jāļauj "atdzīvoties", tad maisa kopā ar pārējām šķidrajām sastāvdaļām un lej miltos un mīca.
Cieti pīrāgi var sanākt divu iemeslu dēļ - gāzes cepeškrāsns ļoti sausina (jāliek iekšā trauks ar ūdeni) vai arī par maz taukvielu un par daudz miltu.
Pēdējoreiz, kad ar rauga mīklu ņēmos, cepu pēc šīs receptes http://smittenkitchen.com/2011/09/a