Cik stundas pirms lidojuma laiž iekšā lidostas izlidošanas/tranzīta zonā?

« previous entry | next entry »
Dec. 18., 2011 | 06:20 pm
posted by: atis in pajautaa

Man tāda situācija, ka nāksies nakšņot lidostā (Cīrihe), jo reiss tik agri, ka ar pirmo vilcienu no mājām laukos paspēt nav iespējams. Par viesnīcu arī nealkstu no vismaz 60 latiem atbrīvoties. Tā kā var iečekoties jau internetā, ienāca prātā doma jau vakarā iet iekšā izlidošanas/tranzīta zonā, jo tur esot ērtākā nīkšana. Check-in zālē jau arī varētu palikt, bet lasīju, ka tur bomži arī mēdz piestaigāt, negribu, ka apzog, kamēr snaužu. Bet es nezinu vai ir kāds limits, cik stundas pirms lidojuma drošībnieki ļauj iet iekšā, ir tāds? Vai arī to viņi skatās uz vietas, no sejas?

Sleepinginairports.com un citus resursus esmu skatījies, bet laikam nemāku pēc pareizajiem atslēgvārdiem meklēt.

UPD: Ielaida iekšā arī 12 h pirms lidošanas. Tante, kas laiž iekšā, bija ļoti laipna un teica, ka tā vispār nav problēma un lai es izbaudot nakšņošanu, jo tas lidostā vienmēr esot interesanti. Tur visās malās bija simtiem brīvu krēslu un daudz klusu stūru visās malās. Esmu Cīrihes lidostā nakšņojis arī iepriekš un varu ar pārliecību teikt, ka iekšā ir omulīgāk, nekā pirms muitas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Dec. 18., 2011 - 08:31 pm
#

nezinu par Cīrihes lidostu, bet pavisam mierīgi esmu nakti pārlaidusi Londonā, Brēmenē un Barselonā. Kad iekārtojies uz gulēšanu:) parasti pienāk klāt lidostas drošības dienests, lūdz uzrādīt izdrukāto biļeti un pēc apskatīšanas novēl saldu miegu. Nekādu problēmu.

Atbildēt


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Dec. 18., 2011 - 08:33 pm
#

ak, nu jā. Naktī čekins nestrādā, tāpēc jāguļ lielajā "koplietošanas" telpā. Parasti geitu atver kādu 1,5 stundu pirms pirmā lidojuma.

Atbildēt


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Dec. 18., 2011 - 08:37 pm
#

un atkal es:)
Viss atkarīgs no lidostas lieluma. Piemēram, Brēmenē viss kabatas formāta, un uz nakti bez maz sargs aizslēdz lidostu, tāpēc tur Tu pa nakti nekur nepatusēsi, bet lielākās lidostās, kā, piemēram, Barselona, tusiņš notiek visu nakti un varēsi droši gan iedzert, gan paēst.

Atbildēt


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Dec. 18., 2011 - 10:01 pm
#

Esmu Frankfurtes lidostā gulējusi tumšākā kaktā virs chek-iniem. Nevienu brīdi nebija bail, ka varētu apzagt, jo nav jau tur miegs tomēr tikpat ciešs kā gultā. To, ka ik pa brīdim garām nosoļo kāds apsargs vai stjuartu bariņš ar spiciem papēdīšiem, varēja manīt. Neviens neko nejautāja.:)

Atbildēt


from: [info]ani
date: Dec. 18., 2011 - 10:46 pm
#

Kā reiz Cīrihes lidostā gadījās nakšņot tā pat vien, nekur nelidojot. Ja pareizi atceros, lejā bija pieejami mīksti krēsli. Es gulēju augšā, jo tur šķita drošāk.
Guļot publiskās vietās maku un pasi lieku guļammaisā, ja tāds ir. Un somu kā spilvenu.

Atbildēt