pajautaa

remonts

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2011 | 08:48 pm
posted by: marija in pajautaa

man te tāds jautājums. vienā istabā vajag remontu. jānoņem tapetes, jāiztaisno sienas, jānokrāsto griessti un sienas un jaunas grīdlīstes jāuzliek. vidēja istaba 20gs sākumā celtā mājā ar augstiem griestiem.
rēķins no meistara ir 800 LVL bez nodokļiem, no kuriem 500 LVL ir tikai par darbu, ko varot izdarīt nedēļas laikā.
tikai man šķiet, ka summa ir kkā neadekvāta?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {42}

from: [info]redrum
date: Nov. 24., 2011 - 09:57 am
#

Piedod par izteicienu, bet reģipša likšana man liekas ir - iedirst gultā, uzklāt plēvi un jaunu palagu un gulēt tālāk priecājoties, ka tev tagad jauna gulta. Protams, tās ir tikai manas domas, bet es nevaru kaut kā iedomāties, ka man aiz tā papīra/krīta/papīra centrimetra ir veca,sagruvusi zirnekļu un citu mošķu audzētava. Esmu dzīvojis tādā dzīvoklī un zinu ko runāju. Vistrakāk tas ir vannasistabās vecajās 20gs sākumā būvētajās mājās, kur remonts nav bijis gadus 10+ un tad uzmet reģipsi. Pirmkārt jau telpas samazinājums (nu ok, ja uzlīmē uz sienas, bet tad tāpat tur paliek tie tukšumi). Bet es domāju, ka tavs meistars vienkārši negribēja (pardon my french) pisties. Manējie arī negribēja, bet es teicu - fuck that. Es tā gribu un viss. Beigās rēķinot sanāca, ka cenu starpība ir minimāla. 10 maisi = 300 kg ir 50 ls. Ar to daudzumu 18 m2 telpu var at liku likām izvilkt. Manējie ilgi tiepās, jo es jau viņus saprotu - pielikt plāksni ir 20 min, bet sajaukt to maisījumu un viņu uzmest un izlīdzināt tā, lai pēctam nav jāšpaktelē, tāds "es esmu meistars" nemaz nemāk. Labi, ka bračka māk, beigās rezultāts bija fantastiski labs. Protams, tas viss aizņēma drusku ilgāku laiku, pāris desmitus latu vairāk, bet tas bija to vērts.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Nov. 24., 2011 - 12:55 pm
#

Well, manā gadījumā bija runa par, jā, 20gs sākuma māju, kur visas starpsienas bija izlauztas un nesošās bija pa pusei līdz mūrim, līdz ar to viņiem reāli daudz aizgāja. Pie tam tas bija vajadzīgs arī visam dzīvoklim.

Bet jā, iespējams, būtu es zinājis, būtu varējis panākt, lai liek arī tālāk.

Atbildēt | Iepriekšējais