pajautaa

astes kaula sāpes

« previous entry | next entry »
Okt. 8., 2011 | 06:24 pm
posted by: pneimonija in pajautaa

Ko lai dara, ja jau ceturto dienu sāp astes kauls? Nu jau ir tik tālu, ka pat staigājot ir velkošas sāpes, nemaz nerunājot par labierīcību izmantošanas sarežģītību, gulēt varu tikai uz vēdera. Esmu izlasījusi netā pieejamo informāciju, kritusi neesmu (vismaz neesmu piefiksējusi, lai attiecinātu uz to), ginekoloģiska iekaisuma nav, pie proktologa neesmu bijusi, bet nekādu doto simptomu man nav. Sāp un viss.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]huinja
date: Okt. 8., 2011 - 06:32 pm
#

"King of the Hill" bija viena sērija, kur Henkam bija tāda pati problēma-tas bija tāpēc, ka viņam nebija pakaļas un tāpēc viņš visu laiku sēdēja uz paša astes kaula. Pneimonija, vai tev nav briesmīgi mazs svars vai kāds tāds? Varētu rasties vajadzība valkāt piesprādzējamo pakaļu!

A moš vējš sapūta un tu pat nepamanīji.

Atbildēt | Diskusija


Amēlija ir mans kaķis

from: [info]pneimonija
date: Okt. 8., 2011 - 06:34 pm
#

it kā nē, pakaļa man ir pietiekami liela un nemīlu valkāt pārāk īsus vai muguru atsedzošus apģērbus

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]huinja
date: Okt. 8., 2011 - 09:31 pm
#

Pie vainas var nebūt atsedzoši apģērbi, bet gan vnk caurvējš.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]zannnch
date: Okt. 8., 2011 - 07:23 pm
#

Pāris gadus atpakaļ man bija kaut kas līdzīgs, kā rezultātā man tagad ir skaista rēta tieši starp vaigiem :D ne tiem kas uz sejas :D izrādijās ka tieši tur iekšā, pie astes kaula bija kaut kāds nesaprotams (man) iekaisums, kuru vajadzēja izgriezt vai kaut kā tā. vairākus mēnešus, periodiski mocījos, līdz brīdim kad iekaisums jau kā augonis nāca uz āru. Esmu lauzusi kājas, kritusi uz stikliem, bet tādas sāpes nekad nebiju pieredzējusi. Tad nu rudenī gāju uz slimnīcu, kas izvērtās smieklīgi :D pēc visām arstu runam biju sapratusi ka tā bus vnk operācija, u know, nu izgriezt to augoni, un nākošā dienā mājās , mhm kātad ! divas frikin nedēļas es biju tur , ar trubu asteskaulā, gulēt varēju tikai uz vēdera, un vēl tās šuves. Nekad tik rupja pret nevienu nebiju bijusi kā tad, jutos tik piečakarēta, ne tikai 13 dienas vairāk kā domāju, bet arī praktiski bez iespējām kustēties bez sāpēm, tik cik līdz labierīcībām un pārsiešanai!

Atbildēt | Diskusija


Amēlija ir mans kaķis

from: [info]pneimonija
date: Okt. 8., 2011 - 07:27 pm
#

jā, man tagad liekas, ka izslavetās zobu sāpes ir nieks.
Mani baida tavas runas, tāpēc negribu ielaist hronisko, bet ar kādu speciālistu man sākt? Ģimenes ārstei pārāk neuzticos, man radies priekšstats, ka viņa uzreiz tikai niknas antibiotikas grūž.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]zannnch
date: Okt. 8., 2011 - 07:30 pm
#

iesaku tev doties ātri pie ārsta, (lai gadījumā ja ir kā man, tas neaiziet līdz tam briesmīgajam augonim un sāpēm) un ja tas nezin ko darīt (manējā nofeiloja, tapēc ilgi mocījos), saki lai sūta pie proktologa. Nezinu kāds tam bija sakars ar proktologu, bet laikam dēļ tās vietas kur tas atrodas, bet sajūta bija pretīga nodaļā, jo lielākā daļa tur bija pēc gadiem 50 un ar, nu jā, tām problēmām. Man tika Dr.Meļņikova gaiļezerā, ļoti laba ārste, lai arī biju mazliet neadekvāta :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zannnch
date: Okt. 8., 2011 - 07:37 pm
#

pilnīgi un noteikti ar nosūtījumu pie kāda no tiem ārstiem, pat ja tas nebūs tu vismaz būsi pārbaudījusies un tad varēsi rīt antibiotikas :)
mēs caur paziņām uzzinājām par šo Meļņikovu, bet ja pie viņas ir rindas, kā bija mūsu gadījumā, tad meklē vnk kādu kas tur pat, jo tiešām, es tā ņēmos vismaz mēnešus 6, ik pa laikam ar tām milzīgajām sāpēm :)
un atcerējos, man skaitījās kkāds svešķermeņis ķermenī :DD mēs laikam visi rodamies ar astītēm, un man viņa nebija pazudusi (nu laikam, kamēr vēl mātes puncī), un tas ari sāka iekaist, jo tolaik strādāju lielā vēsumā, bet operācijas dokumentiem, man laikam izgrieza kkādus 3mm gabaliņu kas traucēja. bet psc, 3mm, un tādas galvas sāpes sagādāt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Amēlija ir mans kaķis

from: [info]pneimonija
date: Okt. 8., 2011 - 07:43 pm
#

Pie proktologa sūta, jo pastāv iespēja, ka tas ir zarnu iekaisums.
Es tagad smērēju kaut kādu ziedi pret sasitumiem, atvēsina un mazliet mazina sāpes un smērējot jutu tādu kā izcilnīti, kas nežēlīgi sāp, tev tas augonis varbūt tā arī izpaudās?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zannnch
date: Okt. 8., 2011 - 07:55 pm
#

Nu tur bija tālu no zarnām, bet tāpatās gāju pie viņas, šķiet bija arī rentgens, nekādas pārbaudes ar zarnām neveica, un biju arī tajā nodaļā, pati nesapratu kapēc esmu kakātāju nodaļā, bet nu, tur bija arī daži ar smagiem iekaisumiem, arī ne sakarā ar zarnām. Varbūt vietas nebija īstajā nodaļā, hz.

Jap, tieši tā, nezvērs ne izcilnītis , man mamy lika smērēt Visnevski, lai ātrāk plīst un nesāp, kādas divas nedēļas smērēju un pārgāja,(bet tas bija pārdzīvojums, jo pati smēre smird pēc vella un strutas kas nāk ārā, omg!), bet tad pēc mēneša atkal bija atpakaļ. Kā rezultātā, vismaz man teica tā pēc operācijas, ka iekaisumu vairs nebūs bet mazas sāpes, kur kauls astes, kādreiz kad apsēžas būs visu dzīvi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Amēlija ir mans kaķis

from: [info]pneimonija
date: Okt. 8., 2011 - 07:56 pm
#

omg, pirmdien pa taisno pie ģimenes ārstes. sabaidīji mani. paldies par informāciju!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zannnch
date: Okt. 8., 2011 - 08:00 pm
#

http://forums.delfi.lv/read.php?f=108&i=260397&t=260397
atradu kko pa tēmu, tur katram savādāk, citi iesaka smēres, citi uzreiz ķirurgu, citiem arī antibiotikas palīdzēja :)
Es, personīgi, ceru ka tev ir tikai un vienīgi maita augonis. Veiksmi:)

Atbildēt | Iepriekšējais


 Stiller Ozean

from: [info]klusais_okeans
date: Okt. 11., 2011 - 10:56 pm
#

draaausmas :(

Atbildēt | Iepriekšējais