pajautaa

siers

« previous entry | next entry »
Okt. 4., 2011 | 08:22 am
posted by: kaukau in pajautaa

kurš no ne-miljonu maksājošiem sieriem kūst patiešām labi? nu tā, ka siera klucītis izplūst uz visām pusēm!
Tags: ,

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Okt. 4., 2011 - 08:47 am
#

Krievzemes

Atbildēt


meskaliins

from: [info]meskaliins
date: Okt. 4., 2011 - 09:56 am
#

pēc personīgās pieredzes - divreiz vienādu sieru nopirkt ir grūti, un arī kūst viņš katreiz savādāk. Zinu ka aagrāk vidzemes tirgū pārdeva sieru picai, drošvien ka ne tikai tur un arī tagad ir pieejams

Atbildēt


redrum

from: [info]redrum
date: Okt. 4., 2011 - 10:02 am
#

jo augstāks tauku procents, jo labāk kūst. agrāk varēja pateikt pēc krāsas (tie, kas tumši dzeltenāki - tie taukaināki=labāk kūst). tagad liek visādas krāsvielas klāt un grūtāk pateikt. Vienkārši laikam jāpēta tauku daudzums.

Atbildēt | Diskusija


meskaliins

from: [info]meskaliins
date: Okt. 4., 2011 - 10:21 am
#

man vot kkā liekās ka lv siera ražotāji ar to tauku daudzumu čīto un bez klasiskās pagaršošanas var normālā liesajā iegrābties

Atbildēt | Iepriekšējais


Es

from: [info]melnbaltalapsa
date: Okt. 4., 2011 - 12:17 pm
#

Nenoliedzami, Krievijas siers.

Atbildēt