HTC Wildfire S un GPS geocachingam

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2011 | 10:54 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

labsvakars, cibiņi, varbūt šeit nezin kādā sakarā kāds man varēs palīdzēt (geoforumā kaut kā nesanāk.. well, cerība mirst pēdējā)
problēma tāda, ka uz mana minētā aparāta nav iespējams jēdzīgi nafigēties. c:geo navigācija ir ar 40–70m nobīdi (lādējot slēpņus caur šo appu), turklāt virziens raustās visu laiku, GeoBeagle atsakās nolasīt SD kartes direktoriju (un tāpēc nekas nesanāk :D). iebūvētais navigation app tālāk par "checking navigation ability" netiek (bet ar mobilo internetu kaut kur aaaaaaptuvenu atrašanās vietu sameklē).

jautājumi beisikalī ir divi – 1) vai šis ir gana labs iemesls domāt, ka minētajai ierīcei ir paršivijs gps raidītājs/uztvērējs/whatever it's called,
2) kādi citi ieteikumi dubultnūbam (nūbs gan androīdos, gan šitajā padarīšanā kā tādā)?

ciba mēdz izcelties ar lieliskām atbildēm, so varbūt šoreiz :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]divi_g
date: Sep. 26., 2011 - 11:22 pm
#

C:geo, cerams, nav vecais?
Ja tā biji Tu, kas pirms brīža sūdzējās arī par nokijas gps precizitāti, tad nevaru nepajautāt: a Tev vispār gps uztvērējs ir ieslēgts, vai mok aparāts mēģina orientēties tikai pēc wifi tīkliem un bāzesstacijām?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Sep. 26., 2011 - 11:36 pm
#

jā, tā biju blondā es, mhihi. c:geo it kā ir jaunākais (bija tur šiem tā lieta, tipa migrējiet uz jauno versiju, to arī novilku), un jā, man ir ieslēgts uztvērējs :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Sep. 26., 2011 - 11:35 pm
#

Nu man ir Wildfire parastais (tas skolnieku un bomžu htc) ar c:geo, ar precizitāti nu tā - kā kur, bet 40-70m nobīdes točna nav, 5-30m es apgalvotu. Tas, ka virziens raustās esot pie punkta, man liekas, tādam aparātam ir ok. Tas GPS tur nekāds ātrais un labais tiešām nav.

Ņem vērā arī to, ka koordinātas nevienmēr ir precīzas (īpaši tagad, kad ir daudz visādu skolniekslēpņu)... Un jā, vispār jau slēpņošanā bieži daudz vairāk par mega precīzu gps palīdz vērīgs acu skats un apķērīgs prāts. :)

Veiksmi!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Sep. 26., 2011 - 11:37 pm
#

nuuu labi, ir atšķirība starp "mega precīzu" un "40 m uz otru pusi" :D, it īpaši pilsētā, kur nevar gluži visas vietas izvandīt, un 40 m nav arī tas, ko es sauktu "esot pie punkta".
so that's it, neko nevar darīt, ja? :D

Atbildēt | Iepriekšējais