pajautaa

tetovējums - filosofisks jautājums

« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2011 | 07:21 pm
posted by: samantta in pajautaa

Labdien cibiņi!

Lieta tāda, ka jau gadiem vēlos tetovējumu, bet nespēju uzdrošināties. Sākumā tās bija bailes no sāpēm un nezināmā, bet tagad tam visam esmu tikusi pāri, ir tikai viena baile palikusi, tapēc gribu uzjautāt tautas viedokli (īpaši gribu dzirdēt no tiem, kuriem ir tetovējumi). Esmu atvērta visādām iespējām, un ticu, ka pasaulē ir daudz neizskaidrojamu lietu. Un nezinu kādēļ, bet vienmēr kaut kā ir licies, ka sevi tetovējot, kaut kādā veidā sevi "apzīmogo" un maini savas dzīves gaitu. Ticēt, es tam vienmēr ticēšu, bet šobrīd sasāpējies ir tas, ka esmu patiešām atradusi citātu, kuru vēlos redzēt uz sevis, kas pasvītrotu ko es domāju par dzīvi in general, bet šis citāts pieder vēsturiskai personai, kas savu dzīvi beidza diezgan traģiskā nāvē. Respektīvi, viņas dzīve bija ievērojama, bet īsa. Es protams neticu, ka nu tagad ar mani notiks simt punkti tas pats, bet biedē, vai šādā veidā es kaut kā nepiesaistīšu savai dzīvei kaut kādu traģēdiju vai lejupslīdi. Kā domājat jūs, vai tetovējumi maina mūsu dzīves, varbūt kāds ir ar to sastapies? Vai arī tas viss ir pupu mizas? Kā teicu, filosofisks jautājums, neko vēl netetovēju un zeme nedeg zem kājām, tikai gribu dzirdēt viedokļus.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Sep. 13., 2011 - 09:29 pm
#

man pēc katra tetovējuma dzīve palika labāka :) vismaz uz brīdi. un man viņi ir pieci. man ir aizdomas, ka būs vēl.
es esmu redzējusi cilvēkus ar tiešām creepy tetovējumiem, ar hitlera citātiem un ko vēl ne - visi viņi dzīvo tālāk. es nedomāju, ka uzraksts vai zīmējums uz ādas kaut ko baigi radikāli maina.

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Sep. 13., 2011 - 09:31 pm
#

jā, bet kādā ziņā palika labāka, tu to domā, kā vienkārši gandarījumu par labi paveiktu tetovējumu? :)
kas tev ir par tetovējumiem un kur, ja drīkst vaicāt? (nav jāatbild obligāti, protams)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Sep. 13., 2011 - 09:37 pm
#

pirms man tapa pirmais, man ļoti nepatika savs ķermenis. tad tas pirmais tapa, un sāka patikt, kā es izskatos - bija kaut kas, kas man ļoti patika. nākamie trīs tapa dažādos brīžos, kad man bija diezgan nelabi un a-depr ripas īsti nepalīdzēja. pēc tam sāka palikt labāk. pēdējais tapa pirms gada, tad gan nekas slikti nebija, bet pēc tam ilgi bija ļoti liels prieks par to, kāds man skaistums uzradies :) un man tam pašai bija tādā kā simboliska nozīmē - jā, es sevi apzīmogoju, savā ziņā.
viens ir uz muguras (teorētiski), lai gan daži apgalvo, ka uz dibena :) pārējie uz kājām, uz abu pēdu virspusēm un potītes locītavu aizmugurē.

Atbildēt | Iepriekšējais