dzelzceļa tilts.

« previous entry | next entry »
Aug. 16., 2011 | 09:18 pm
music: BPP - noslēpums
posted by: sanchet in pajautaa

Vai nakts melnumā esi kādreiz šķērsojis Lielupes dzelzceļa tiltu un vai tas ir iespējams - tb vai neapsargā nikni suņi vai nikni onkuļi, kas šauj dibenā sāli???

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Aug. 16., 2011 - 09:18 pm
#

bērnībā gāju vienreiz pāri. bet tas bija pagājušajā gadsimtā.

Atbildēt


from: [info]zivju_parstavis
date: Aug. 16., 2011 - 09:29 pm
#

Esmu bijis pa dienu, nekā tur nav, tobiš neviens nesargā.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Aug. 16., 2011 - 10:22 pm
#

pirms 8 gadiem pa dienu centos tikt pāri, bet neizdevās, jo tur bija sargs. Tajā vietā iesprūst ir ļoti nepatīkami, jo, lai savādāk tiktu pāri, ir jāiet ļoti ļoti liels līkums, cik es atceros - pa gandrīz vai mežu. Domāju, ka 8 gadu laikā sliktāk nav kļuvis un kāds joprojām uzmana to vietu.

Atbildēt


Afs

from: [info]afs
date: Aug. 17., 2011 - 12:17 am
#

Kurā vietā, jo ir vairāki (vismaz 2 tilti) pāri Lielupei. Jelgava apsargā, bet pāri var tikt, jo ir norobežojumi salikti, Par Rīgu nezināšu.

Atbildēt


+++

from: [info]zefiirs
date: Aug. 18., 2011 - 11:42 pm
#

nakts melnumā laikam neesmu, bet pāri gājusi , protams, un tad vēl kādreiz tur līdām apakšā, sēdējām uz balsta un tā. galvenais aiziet līdz tiltam, tur jau drīkst, un tad skatās, lai nenāk vilciens, lai nav darbinieki tuvumā, pats tilts nav pārāk garš, kaut kā liekas, ka ne viens vien tur staigā , jo citādi tiešām līkums jāiet, ja tanī galā dzīvo

šaut jau nu gan nešauj :D lielākais - uzsauks, lai tur nelien, bet, ja jau uz tilta virsū, tad kāda atšķirība , uz kuru pusi iet nost

Atbildēt