« previous entry | next entry »
Aug. 3., 2011 | 10:20 pm
posted by: sw in pajautaa
Vai tās Rimi nopērkamās zaptesburkas ar stikla vāku un piespiedējmehānismu pārcieš karsēšanu cepeškrāsnī? Kā viņas vispār atbrīvot no baktērijām, lai uzglabātu ievārījumu?
from: atis
date: Aug. 3., 2011 - 10:54 pm
#
Nopērc aptiekā jodu, ielej spainī un iemērc burkas uz 20 min, paskaties tik internetā pareizās koncentrācijas, lai joda smaka nav jūtama. Var izmantot sab. ēdināšanā izmantotos dezinfekcijas līdzekļus ar ūdenraža peroksīdu.
Loģiski, ka saturam jābūt karstam, lai rūgšanu neizraisa pats ievārījums.
Vienīgais, vai tā gumija ir pietiekoši hermētiska un ar laiku neielaiž visādas baktērijas.
Atbildēt | Diskusija
from: sw
date: Aug. 4., 2011 - 01:10 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais