Aug. 3., 2011 | 10:54 pm
No:: atis

Nodezinficē ar jodu vai pārtikas sārmu. Daudzi mājas alus/vīna taisītāji izmanto traukus, aizbāžņus, kuri nepanes karstumu.

Nopērc aptiekā jodu, ielej spainī un iemērc burkas uz 20 min, paskaties tik internetā pareizās koncentrācijas, lai joda smaka nav jūtama. Var izmantot sab. ēdināšanā izmantotos dezinfekcijas līdzekļus ar ūdenraža peroksīdu.

Loģiski, ka saturam jābūt karstam, lai rūgšanu neizraisa pats ievārījums.

Vienīgais, vai tā gumija ir pietiekoši hermētiska un ar laiku neielaiž visādas baktērijas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: