pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 25., 2011 | 10:00 am
posted by: virginia_rabbit in pajautaa

ja mana ģimenes ārste nepieņem zīdaiņus, bet tuvākās poliklīnikas vienīgā brīvā ģimenes ārste saka, ka tas nav viņas teritorijā un pierakstīt var, bet vizītēs neies.. vai tas nozīmē, ka es varu dabūt tikai tādu pediatru, pie kura vienmēr ir jāiet pašiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

oblica

from: [info]oblica
date: Jul. 25., 2011 - 11:32 am
#

Nu, man bija tā, ka pirmajā gadā es vedu pie privātā - 20 Ls par vizīti, 35 par mājas vizīti. Ārste profesionāla, bet regulāri kavēja 30-40 minūtes, dažreiz pat stundu un tas mani reāli besīja (jo bērns jābaro, jāgulda utt. - nebiju no tām, kas velk pupus ārā kaut ielas vidū, ja bērnam jāēd tajā brīdī, bet plānoju, lai būtu mājās, a neko saplānot ar to dakteri nevarēja).
Tad pārvācāmies, aizgāju uz Biķernieku poliklīniku un noprasīju, kurš ārsts brauc uz manu ielu mājas vizītēs un pie tā arī pierakstīju. Tagad mājas vizītes par velti, pieņemšanas arī. Nezinu, kā labāk - man te rados daudz mediķi un bērns (ptu-ptu-ptu) veselīgs padevies, tāpēc man būtībā vienalga, kāds ir ģimenes ārsts - man pārsvarā tikai kādu recepti, slimības lapu, lai izklausās un tā.

Atbildēt | Iepriekšējais