« previous entry | next entry »
Apr. 29., 2011 | 06:09 pm
posted by: dzjazhui in pajautaa
Nejauši ieskābēju veikala pienu un izrādījās, ka garšõ pavisam normāli pēc ķefīriņa un nav riebigā rūgtā garša, kas ir parasti parastajiem veikala pieniem.
Nolēmu sameistarot biezpienu, kas sanāca buirvelīgi garšīgs, tēpec priecīga situ plaukstiņas.
Šķiet grēks būtu izmest ārā susliņu, kas pailika no biezpiena vārīšabas,bet man nav ne jausmas kā to izamntot... IDEJAS?
Nolēmu sameistarot biezpienu, kas sanāca buirvelīgi garšīgs, tēpec priecīga situ plaukstiņas.
Šķiet grēks būtu izmest ārā susliņu, kas pailika no biezpiena vārīšabas,bet man nav ne jausmas kā to izamntot... IDEJAS?
from: goddes
date: Apr. 29., 2011 - 06:22 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: goddes
date: Apr. 29., 2011 - 06:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzjazhui
date: Apr. 29., 2011 - 07:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Apr. 29., 2011 - 06:23 pm
#
Atbildēt
from: watt
date: Apr. 29., 2011 - 06:25 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: dzjazhui
date: Apr. 29., 2011 - 06:29 pm
#
Ja nu esat šaja gala , tad piens saucas BMK
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: watt
date: Apr. 29., 2011 - 08:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ely
date: Apr. 29., 2011 - 06:42 pm
#
Atbildēt
from: torch
date: Apr. 29., 2011 - 07:17 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: dzjazhui
date: Apr. 29., 2011 - 07:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: petro
date: Apr. 29., 2011 - 07:21 pm
#
Atbildēt
from: muzungu
date: Apr. 30., 2011 - 10:49 am
#
Atbildēt