pesto
« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2011 | 07:19 pm
posted by: smille in pajautaa
Kā mājas apstākļos uztaisīt gardu pesto? Ir svaigs baziliks, ir blenderis, bet nav piestas.
Interesē receptes un pieredze ar sastāvdaļām, kas ir brīvi dabonamas LV.
Paldies jau iepriekš : )
Interesē receptes un pieredze ar sastāvdaļām, kas ir brīvi dabonamas LV.
Paldies jau iepriekš : )
from: traffico
date: Mar. 29., 2011 - 07:46 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Mar. 29., 2011 - 08:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: inese_tk
date: Mar. 29., 2011 - 08:13 pm
#
un parmezānu var aizstāt ar cieto Minhauzena sieru.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Mar. 29., 2011 - 08:21 pm
#
Minhauzenam arī nav ne vainas. Vēl lētāks laikam bija kāds lietuviešu cietais siers.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Mar. 29., 2011 - 08:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais