pajautaa

Indiāņi / putnu SPALVAS

« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2011 | 02:03 pm
posted by: matilde in pajautaa

Kur Rīgas centrā var iegādāties putnu tipa spalvas(bet tādas puslīdz garas - padsmit cm)? Vai varbūt jau uzreiz indiāņu galvas rotu(masku)? Vai vismaz kaut ko tamlīdzīgu (respektīvi stilizētu meiteņu matu rotu)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Mar. 29., 2011 - 02:27 pm
#

Es esmu pirkusi Tiimari veikalā, kas ir Origo. Tas bija, gan iepriekseja gadā. Tur bija krāsainas (zaļas, rozā, dzeltenas, oranžas) gan mazas, gan lielas. Lielajām, klāt ir stieplīte, lai vieglāk varētu pieķibināt kaut kam :)
domājams tāpēc, ka tuvojas Lieldienas spalvas atkal varētu parādīties plauktos :)

Atbildēt


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Mar. 29., 2011 - 02:41 pm
#

Rīgas rēvija, Jeruzalemes iela 2/4

Esmu tur redzējis.

Atbildēt


from: [info]livia
date: Mar. 29., 2011 - 03:34 pm
#

tā,

ir tādi "kreisie" veikaliņi "Top Girl"- ir vairāki, bet pati esmu bijusi uz Tērbatas ielas (netālu pie Blaumaņielas krustojuma) un uz Barona ielas- pretī Baroncentram..- tur pa lēto (līdz latam) ir visādi aksesuāri arī ar spalvām- vari sameistarot k-ko.

tad ir veseli divi pērlošanās/rotaslietu izgatavošanas materiālu veikali "biznesa/tridzniecības kvartālā" Brīvības 155 (tur evsela teritorija ar visu ko)- abi veikali ir blakus, viens vairāk ar indiešlietu novirzi- es viņos abos esmu visu ko redzējusi, konkrēti atminos pāva spalvas, bet noteikti var atrast arī kaut ko, kas tev vajadzīgs :)

Atbildēt