pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 24., 2011 | 01:34 pm
posted by: dunkelheit in pajautaa

pirms 2 dienām (vai arī 3) nopirku liellopu malto gaļu vakuuma iepakojumā, derīguma termiņš ir "vismaz" līdz rītam. šodien skatos tā gaļa tāda blāva palikusi (pelēcīga). Kas tam ir par iemeslu un vai tāda ir ēdama? neesmu vēl taisījusi vaļā, tāpēc domāju, ko darīt..

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

nxn

from: [info]nxn
date: Mar. 24., 2011 - 02:47 pm
#

nav labi. pirktā parasti tai pat vai, sliktākajā gad., nākamajā dienā jāapstrādā. var attaisīt un paostīt- tas pateiks daudz priekšā. ja iekšas stipras, var kārtībi sacept un mok nekas :)

Atbildēt | Diskusija


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Mar. 24., 2011 - 02:51 pm
#

skaidrs, tad labāk neriskēšu.
bet es nesaprotu, kāda vella pēc, tad viņai jābūt kādas 5 dienas derīgai, ja viņa, vēl līdz beigām neizturējusi, šādi sāk uzvesties.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nxn

from: [info]nxn
date: Mar. 24., 2011 - 02:51 pm
#

imho ir jāglabā līdz plus4 grādiem, kas ledusskapjos nav (parasti 6-7 grādi) , vismaz tā uz manas gaļas rakstīts.

Atbildēt | Iepriekšējais