pajautaa

Biksīšu un zeķīšu nedienas.

« previous entry | next entry »
Mar. 22., 2011 | 10:13 am
posted by: digna in pajautaa

Labrīti, cibotāji!

Kur mūsdienās var nopirkt kvalitatīvas un glītas kokvilnas apakšbiksītes par saprātīgām cenām?
Kādreiz varēja apakšveļas veikalos, tak tagad tajos (kuros esmu bijusi) piedāvājums robežojas ar diviem zīmoliem, no kuriem viens ir Sloggi par >7 Ls un otrs kaut kāds, nezinu, Itāļu, par 3 - 5 Ls. Man ir apnicis pirkt apenes par tādu cenu, turklāt, tās visas ir apmēram vienādas, gribu nopirkt kaudzi ar dažādām, smukām un ērtām kokvilnas apakšbiksītēm. Kokvilnu + poliesteru, poliesteru, poliakrilu, viskozi, mikrošķiedru uc. sintētikas lūdzu nē. :)

Un kokvilnas zeķes? Gan vīriešu (ļoti vajag), gan sieviešu? Mūsdienās tak visur klāt tas poliesters, citreiz izdodas atrast vienu kokvilnas zeķu pāri starp simt septiņpadsmit poliesterētajām.

Varbūt, ka ir kāda bāze, kāds kreiss veikaliņš, kāds tiešais kanāls uz Baltkrievijas kokvilnas veļas fabriku..?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {34}

from: [info]jaranga
date: Mar. 22., 2011 - 11:00 am
#

es eju uz rosmi,izvēle liela, cenas lētas, un kavlitāte burrvīga, krāsa nenoiet, nekas neirst utt..
Cenas ari pieejamas sakot no 1- 3Ls, protams,ir ari dargāk.
It īpaši iepriekšējās kolekcijas ir pa lēto,protams, ir arī tāda veļa tur,uz kuru saktīties negribas, bet pārsvarā vis ir baigi smuks.izmēri visi,pat nav jamekle vnk aizej pajauta vai šim modelim ir izmers,un viņi kompītī apskatās.
Es dodos uz Hanzas iela 18, jo cik esmu novērojusi par parejiem veikaliem, cena ir gandriz 40-50 % lētāka, piemēram tur es pa 19 ls nopērku 3 komplektus, citos veičos pat divi nesanāk.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Mar. 22., 2011 - 11:06 am
#

Es arī tai vekalā pērku veļu, bet neesmu tur nekad redzējusi kokvilnas apenes un izmēri, kā reiz, tur nekad nav visi. Biju tur pirms nedēļas.

Atbildēt | Iepriekšējais