mobilais telefons ,kas lombardā

« previous entry | next entry »
Jan. 31., 2011 | 02:56 pm
posted by: samta in pajautaa

stāstiet nu cilvēkam ar bezpieredzi, cik prātīgi ir iegādāt mobilo telefonu lombardā.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]digna
date: Jan. 31., 2011 - 03:11 pm
#

Nu, arī veikalā var nopirkt sūdu, kurš pārsvarā dzīvo tikai garantijas remontā (man tā ir bijis), arī lombardā var paveikties un izdoties nopirkt labu un ilgejošu.
Atkarīgs no likteņa, es Tev teikšu. Un no sirdsapziņas arī varbūt mazliet.

Atbildēt


*

from: [info]inese_tk
date: Jan. 31., 2011 - 03:18 pm
#

lombardā telefonu esmu pirkusi laikam 2x un abas reizes ir bijis okei. toties vienreiz vienu telefonu arī lombardā nodevu - tas bija pirkts jauns, bet man drausmīgi besīja ārā un viņam sākās tāda vaina - ieslēdz, ta viņš 10 min darbojas un izslēdzas ārā. atdevu lombardā pa 10 ls un atpakaļ neskatījos. tas gan bija drausmīgi sen, kad bija baigās naudas problēmas un arī sirdsapziņa krietni mazākattīstīta. bet droši vien ir cilvēki, kas rīkojas tāpat, tāpēc patiešām ir tā ka var veikties un var ļoti neveikties.

Atbildēt


Envija

from: [info]envija
date: Jan. 31., 2011 - 03:28 pm
#

Pats galvenais - uzreiz pārbaudīt aparāta IMEI - ja nu zagts, bloķēts, jāstiepj pāršut...

Atbildēt | Diskusija


from: [info]divi_g
date: Jan. 31., 2011 - 03:30 pm
#

Tā gan ir, taču ir arī Krimināllikums:
244.1 pants. Datu, programmatūras un iekārtu iegūšana, izgatavošana, izmainīšana, glabāšana un izplatīšana nelikumīgām darbībām ar elektronisko sakaru tīklu galiekārtām

Par elektronisko sakaru tīklu galiekārtu identificēšanai elektronisko sakaru tīklā nepieciešamo datu izmainīšanu vai par šādam nolūkam paredzētu datu iegūšanu, glabāšanu vai izplatīšanu, kā arī par šādam nolūkam paredzētas programmatūras vai iekārtas iegūšanu, izgatavošanu, glabāšanu vai izplatīšanu bez ražotāja vai tā pilnvarotas personas piekrišanas, ja šādas darbības izdarītas mantkārīgā nolūkā vai ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, vai ja ar to radīts būtisks kaitējums, —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.

;))

Atbildēt | Iepriekšējais


Dūda

from: [info]zhagata
date: Jan. 31., 2011 - 07:21 pm
#

1x nopirku, nekāda vaina, līdz nāca arī pirkuma čeks :) Telefons nokalpoja godam, lai gan garantija jau bija beigusies (arī garantijas talons bija līdz).

Atbildēt | Diskusija


Dūda

from: [info]zhagata
date: Jan. 31., 2011 - 07:22 pm
#

Kā arī orģinālais iepakojums. Liekas, tas bija normāls lombards, Merķeļa ielas pagrabā. Iespējams mazajos lombardos var iegrābties uz zagtu.

Atbildēt | Iepriekšējais