pajautaa

Fondī

« previous entry | next entry »
Jan. 28., 2011 | 02:59 pm
posted by: ho_tai in pajautaa

Manā rīcībā ir neizmantots fondī katliņš. Domāju notraukt putekļus un likt lietā. Cik liela nozīme ir siera šķirnei( katrā receptē min citas... ), vai vīns obligāti balts un sauss? Vai baigi vajag ķiršu degvīnu? ļoti priecāšos par padomiem no pašu pieredzes. Tencinu jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

pikaczu

from: [info]pikaczu
date: Jan. 28., 2011 - 06:51 pm
#

mēs Francijā taisījām no 3 dažādiem vietējiem sieriem un baltvīna uz, kura bija uzrakstīts, ka tas tieši tam arī paredzēts pēc receptes vajadzēja pus pudeli tā vīna(otru pusi pudeles izkodām, arī nebija nevainas). Līdz paņemto poļu sieru pēc tam arī mēģinājam izkausēt, bet tā nebija laba doma - viņš savēlās stiegrainā pikā nevis vienmērīgi kusa, kā franču sieri.

Atbildēt