pajautaa

Fondī

« previous entry | next entry »
Jan. 28., 2011 | 02:59 pm
posted by: ho_tai in pajautaa

Manā rīcībā ir neizmantots fondī katliņš. Domāju notraukt putekļus un likt lietā. Cik liela nozīme ir siera šķirnei( katrā receptē min citas... ), vai vīns obligāti balts un sauss? Vai baigi vajag ķiršu degvīnu? ļoti priecāšos par padomiem no pašu pieredzes. Tencinu jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

asns

from: [info]ho_tai
date: Jan. 28., 2011 - 04:49 pm
#

Mondamīna vietā liek arī parasti miltus ne? A to ķiršu garšu var just? es domāju, vai garša daudz zaudēs bez ķiršu degvīna.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jan. 28., 2011 - 04:53 pm
#

ķiršu garšu nejūt, miltus dieva dēļ ne, tad labāk kartupeļu cieti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


asns

from: [info]ho_tai
date: Jan. 28., 2011 - 09:28 pm
#

Nopirku tikai ēmentāles sieru, citu nedabūju Ceru, ka pārāk pliekani nebūs :) Redzēs, kas rīt sanāks.

Atbildēt | Iepriekšējais