vārīts iebiezināts piens

« previous entry | next entry »
Jan. 22., 2011 | 06:16 pm
posted by: augsne in pajautaa

Cik ilgi jāvāra iebiezinātais piens, lai tas kļūtu par vārītu iebiezināto pienu?
Un vai vārot jāmaisa? Uz mazas uguns vai lielas?
Paldies jau iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

Vikings

from: [info]vikings
date: Jan. 22., 2011 - 09:54 pm
#

nu pat īstenībā kakabumba, ne tikai kaboooooom, ibo ja nevāra autoklāvā, tad tas viss tak iet pie Benjamiņa mātes gaisā un pa visu virtuvi.
Vismaz es to tā atceros. Man dikti patika, ka kaimiņiem visa virtuve pēc tā kondīšpiena smaržoja. Tiesa, jamie nemaz ar tik laimīgi nebija. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Kangarooo

kā var nezināt?

from: [info]kangarooo
date: Apr. 29., 2016 - 01:21 am
#

te nav ko pļāpāt bet novērot. Varbūt nebija aizvērtā bundža bet tā kura protams no spiediena viegli atvērsies- tā ar atvelkamo vāku kuru nav jāgriež. Noliec uz sāniem. Uzsprāgst ja nav noklāts jo izgarojis ūdens. Tāpēc noliec uz sāniem un pārklāj kārtīgi visu ar ūdeni. Neveido spiedienu arī iemetot karstā ūdenī bet ūdenī istabas temperatūras karstumā ieliec bundžu lai abi reizē sāk sasilt līdz vārās. Jāvārās ar burbuli nevis vairākiem 2-3-4 stundas atkarībā vajadzīgā biezuma un brūnuma.

Atbildēt | Iepriekšējais