vārīts iebiezināts piens

« previous entry | next entry »
Jan. 22., 2011 | 06:16 pm
posted by: augsne in pajautaa

Cik ilgi jāvāra iebiezinātais piens, lai tas kļūtu par vārītu iebiezināto pienu?
Un vai vārot jāmaisa? Uz mazas uguns vai lielas?
Paldies jau iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

from: [info]augsne
date: Jan. 22., 2011 - 07:17 pm
#

ēeēeeh :) nu, tad nāksies izdomāt kaut ko no nevārīta

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Jan. 22., 2011 - 07:21 pm
#

nu bet nevar tak būt par daudz vārīta iebiezināta piena. tas taču ir tik gāāāāršīgs :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]augsne
date: Jan. 22., 2011 - 07:31 pm
#

Nu, bet man ir nevārīts. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Jan. 22., 2011 - 07:32 pm
#

bet var taču izvārīt :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]augsne
date: Jan. 22., 2011 - 07:31 pm
#

Tobiš bundža jau ir atvērta. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Jan. 22., 2011 - 07:32 pm
#

āāāāā. bēdīgi. bet selgas cepumu torti itkā taisot ar nevārītu ne? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]augsne
date: Jan. 22., 2011 - 07:41 pm
#

Es mēģināšu šo - http://www.receptes.lv/receptes/skudrupuznis-2/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Jan. 22., 2011 - 07:43 pm
#

ūū, izklausās baigi garšīgi :)

Atbildēt | Iepriekšējais