vārīts iebiezināts piens

« previous entry | next entry »
Jan. 22., 2011 | 06:16 pm
posted by: augsne in pajautaa

Cik ilgi jāvāra iebiezinātais piens, lai tas kļūtu par vārītu iebiezināto pienu?
Un vai vārot jāmaisa? Uz mazas uguns vai lielas?
Paldies jau iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

puukas kuukas

from: [info]piene_ne
date: Jan. 22., 2011 - 06:55 pm
#

labāk nopirkt jau vārītā veidā

Atbildēt | Diskusija


from: [info]augsne
date: Jan. 22., 2011 - 07:15 pm
#

Jā, tas būtu ideāli, bet man ir konkrēts iebiezinātais piens, ko nespēju izlietot, tāpēc ienāca prātā, ka varētu izvārīt un sataisīt kaut ko no vārīta.

Atbildēt | Iepriekšējais