pajautaa

otrs jautājums

« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2011 | 11:26 pm
posted by: freakart in pajautaa

ja vīrieši iepriecina sievietes ikdienā ar ziediem - kā ikdienā sievietes iepriecina vīriešus?

upd. paikas gatavošana neskaitās.

upd.2. gatavoju es, tāpēc paika man neliekas saistoša balva.

upd.3. sekss neskaitās, puķes nedāvina lai tiktu gultā, un seksu izbauda abpusēji. runa būtu par ko priecātos tieši viņš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {71}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Jan. 13., 2011 - 02:06 am
#

upd.3 ir smieklīgs. vīrieši puķes dāvina un citas uzmanības izrāda, lai nedabūtu gultā, jo īpaši attiecību iesākumā? un sanāk, ka par seksu tieši viņš nepriecājas, bet kāds cits? kaimiņi aiz sienas?
nē, nu skaidrs, ka puķes sievietei dāvināt ir lieks apgrūtinājums, sieviete tiešām neiepriecina vīrieti, pat ne ar savu klātbūtni, maigumu, skaistumu, savām rūpēm un uzmanību.
aizej uztaisi, piemēram, padušu vaksāciju, tad redzēsi, par ko sievieti var sākt cienīt :))) par bērnu dzemdēšanu un dzīvi kopā ar vīrieti, kas pat puķes neprot uzdāvināt, nerunāsim. jā, ar piebildi, ka nav jau ziediem jābūt ikdienai, bet tikai kā uzmanības pierādījumam. šad un tad.
no offense.

Atbildēt | Diskusija


Scorpse

from: [info]scorpse
date: Jan. 13., 2011 - 09:38 am
#

Ja šeit salīdzina, kas un ko otram dod, tad vīrieša klātbūtne tikpat ļoti ir vērtība pati par sevi kā sievietes per se devums vīrietim - vīrieša sabiedrība, joki, rūpes, maigums, smiekli, pieredze utt. ir tikpat vērtas kā tas viss, ko piesauci kā sievietes defaulto vērtību.

Atbildēt | Iepriekšējais