pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 26., 2010 | 11:27 pm
posted by: udensroze in pajautaa

ejam viesos pie cilvekiem,kam loti garso austeres. es no taadaam pa gabalu un neko nesaprotu :) vai ir kadas ready made austeres mc kvadraataa vai tamliidziigi, ko vareetu panemt liidzi ciemakukulim. vai taa tomer utopija? ja ne austeres - kadas vel varetu but interesantas delikateses lidznemshanai, ko uzkost iisaa viziitee? :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Lee

from: [info]lee
date: Dec. 27., 2010 - 01:32 pm
#

Austeres uz LV sūta aptuveni 1-2x nedēļā: pirmdienās un trešd/cet. (tas atkarīgs no kompānijas, kas piegādā) Jebkurā gadījumā: vislabāk, protams, ir nest svaigas austeres, tomēr vajadzētu atmest cerību, ka LV atvestas viņas varētu pīkstēt (tas ir mīts un tā nav taisnība).Lūk, pilnīgi pievienojos jau esošajam komentāram, ka apjautāties mc2 ar pārdevējiem nav tik slikta doma. Lielajās maximās austeru pievedumi ir ceturtdienās un pirmdienās, piemēram. Tikpat labi vari pajautāt, lai pārdevējas parāda atvešanas datumu, un tad pati arī aprēķini, cik ilgi stāvējušas. Vislabāk, protams, tai pašā dienā, bet 2dienas uz ledus stāvējušas austeres arī neko sliktu nenodarīs. Galvenais nopērc un komplektā aiznes līdzi citronus!
Ja baidies dzert svaigas, vari pagatavot cepeškrāsnī ar parmas sieru un uzspiestu citrona sulu, nu bet tā jau ir izvirtība :))

Atbildēt