pajautaa

Vokālais pedagogs

« previous entry | next entry »
Dec. 5., 2010 | 06:14 pm
posted by: serene in pajautaa

Labs vakars!
Interesē sekojoša lieta- vokālais pedagogs. Varbūt kāds/-a izmanto ir izmantojis/-usi un var ieteikt? Vairāk interesē akadēmiskā dziedāšana.
Pateicos!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

from: [info]_maardza_
date: Dec. 10., 2010 - 07:24 pm
#

Nepiekrītu.
Ir cilvēki, kas mūža laikā var izdarīt mazas lietas [pie tam bieži smagi pūloties un veltot visu enerģiju kkam], bet uz neko vairāk nav spējīgi, ir tādi kas kko dara, bet dara neslikti, tikai diemžēl aprobežojoties un tādējādi liedzot sev daudz ko citu. Tad arī neko vairāk viņi nevar.
Un tad ir tie, kas var - kas var vairāk, kas zina vairāk, kas dara vairāk un kam sanāk vairāk. Citi viņus sauc par apdāvinātiem, talantīgiem, bet tie ir vienkārši cilvēki, kas sapratuši lietu - meklējot, darot, salīdzinot, praktizējoties. Var jau teikt, ka dažiem nav lemts, un tomēr - visbiežāk tie lēmēji esam mēs paši, kad aiz savas aprobežotības liedzam izaugsmi sev.

Spriežot pēc Tavām atbildēm, nu jau izskatās, ka gribi vienīgi man oponēt, pie tam ar visai neloģiskiem un neargumentētiem apgalvojumiem, tāpēc vairāk neko nebildīšu, jau tā gana daudz esi uzzinājis no manis iepriekš teiktā..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]redrum
date: Dec. 10., 2010 - 08:42 pm
#

Katram savi gļuki. Neba apdāvinātie itvisā ir apdāvināti. Tieši otrādi. Nē, es negribu tev oponēt pilnīgi visā. Vienkārši mums ir dažādi skatījumi uz lietu kārtību. Un kuram ir tas pareizais viedoklis - ne tev vai man lemt. Katram savs. Neargumentēti apgalvojumi gan bija tika daļēji un tas tāpēc, ka atbildu tev paralēli strādājot un joprojām to daru. Tā kā neraizējies un lai veicas! Man arī apnika!

Atbildēt | Iepriekšējais