Hurmu sīvums
« previous entry | next entry »
Nov. 29., 2010 | 07:54 pm
posted by: hessin in pajautaa
Kāpēc dažas hurmas ir sīvas?
Nav vēl gatavas vai vienkārši sūdīgi audzētas/pārvadātas/kas cits?
Nav vēl gatavas vai vienkārši sūdīgi audzētas/pārvadātas/kas cits?
from:
putnupr
date: Nov. 29., 2010 - 09:02 pm
#
Atbildēt
from:
spuldziite
date: Nov. 29., 2010 - 09:05 pm
#
ir nācies dzirdēt urban myths par to, ka augļus zaļus novāc un gatavina gāzes kamerās, ka tāpēc tie ir bezgaršīgi un/vai jēli, nu, piem., ananāsi.
Atbildēt
from:
melpomene
date: Nov. 29., 2010 - 09:15 pm
#
Atbildēt
from:
ritvars
date: Nov. 29., 2010 - 09:50 pm
#
Atbildēt
from:
esmansev
date: Nov. 29., 2010 - 10:16 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
hessin
date: Nov. 29., 2010 - 10:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esmansev
date: Nov. 30., 2010 - 06:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
grieta
date: Nov. 30., 2010 - 11:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
vilibaldis
date: Nov. 29., 2010 - 10:43 pm
#
Atbildēt
from:
la_cumparsita
date: Nov. 30., 2010 - 08:01 am
#
Gatavam hurmām ir caurspīdīgs mīkstums, kā želeja un tas, lai mazāka šmuce, ar karoti ir jāēd.
Atbildēt
from:
marko
date: Nov. 30., 2010 - 09:13 am
#
vai tas arī negatavums?
Atbildēt | Diskusija
from:
hessin
date: Nov. 30., 2010 - 11:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais