pajautaa

interneta ātrums

« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2010 | 03:14 pm
posted by: flitta in pajautaa

Labdien visiem tiem, kas kaut ko saprot par datoru lietām un arī tiem, kas nesaprot. Tāāātad - esmu riktīgi iegrābusies ar tādu krāmu kā &^%&* LMT internetu (jā, jā, to pašu, kuru ar to modēmu pārnēsā). Nu riktīgākā zaraza, no kuras jātiek vaļā. Tas, ko es saprotu ir tas, ka ātrums 0.13 mb/s download's un 0,08 upload's ir miršanas slieksnis (mirst ne tikai intrnets, bet arī tas,kurš viņu izmanto, jo kamēr kaut ko sagaida, jau var nosirmot...). Tagad izskaidrojiet man lūdzu - ko lai Āgenskalna priedēs pieslēdz par sakarīgām naudiņām? Skatos, ka balticom un baltcom pat zem 6 LS piedāvā, bet ko nozīmē tas 5 mbits iekš LV un 3 iekš ārzemēm - vai tas arī nav tas pats mirējs? Baidos bēgot no vilka uzskriet lācim, tāpēc jau iepriekš saku paldies par kādu izskaidrojumu. :)


P.S. - internetu izmantoju tikai lai rakstītu e-pastus, lasītu, lasītu,lasītu un paklausītos mūziku kādā e-radio. Filmas nelejuplādēju... Nu, tas tā, lai saprastu, kam tas internets vajadzīgs.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Nov. 12., 2010 - 03:28 pm
#

Ja internetu izmanto tikai minētajām vajadzībām, tad ar 5Mbit Latvijā un 3 ārzemēs tev pietiks atliektiem galiem.

Balticom un Baltcom abi salīdzinoši lieli kantori (nu, nav vienas kāpņutelpas ISP), par kvalitāti gan labāk lai pastāsta kāds nesens klients, tas kantoriem gadu no gada mainās.

Atbildēt