pajautaa

Luterāņu mācītājs

« previous entry | next entry »
Nov. 9., 2010 | 11:59 am
posted by: sjuzi in pajautaa

Apstākļu un pašas gribas vadīta esmu nolēmusi kristīties, laikam pareizāk manā vecumā būtu teikt, iziet iesvētes mācību un iesvētīties. Īsti nevaru noformulēties sajūtās pie kāda luterāņu mācītāja un kurā baznīcā tas būtu paveicams. Negribu šo pasākumu veikt tikai ķeksīša pēc, tāpēc jautājums jums-
Iesakiet lūdzu pēc savas pieredzes jauku luterāņu mācītāju!
Kurš ne tikai atbild uz jautājumiem pēc Bībeles, bet ir spējīgs diskutēt, paskaidro nesaprotamo, nevis tikai sausi atbild.


Jau iepriekš pateicos par atbildēm!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

slinkukakis

from: [info]anima_de_nera
date: Nov. 9., 2010 - 02:27 pm
#

nevar tā ieteikt - katram savs ir labāks. ir vnk jāaiziet uz dievkalpojumu, jāpaklausās kā kurš konkrēts runā un vai uzrunā vai nē. un ja uzrunā, pēc d-kalpojuma mācītāji labuprātu pārmij kaut dažus vardus ar gribētājiem un tad jau arī tu sapratīsi vai ir īstais priekš tevis vai nē.
es, piem., to pašu iesvētes kursu izgāju pie māc. Gintera Jaunajā Ģertrūdē, bet laulāja mūs ar vīru māc. Aivars Smuidris (tagad gan laikam viņš ir Rīgas Mārtiņa draudzē un vēl Piņķos), viņš tāds ne tik konservatīvs, ļoti atvērts un dabisks. nu un mūsu favorīts un palīgs šobrīd Juris Rubenis.

Atbildēt | Diskusija


sjuzi

from: [info]sjuzi
date: Nov. 9., 2010 - 03:04 pm
#

Tas saprotams, ka katram savs labāks. Vien, tā kā man ar mācītājiem ir bijusi darīšana tik cik kādās kāzās, bērēs kristībās klausoties, lūdzu pēc tiem labākajiem no citu skatupunkta. Pēcāk saliekot kopā ieteikumus, savas vēlmes, secinājumus un sajūtas ceru atrast savu labāko :)
Paldies par ieteiktajiem mācītājiem!

Atbildēt | Iepriekšējais