Zaķubikses

« previous entry | next entry »
Nov. 2., 2010 | 09:57 pm
posted by: au_ra in pajautaa

Sveikas, dāmas!

Vēlos uzzināt, kur par iespējami mazākām naudām var iegadāties pēc iespējas biezākas melnās zeķubikses. Nu tādas kkur uz 200 DEN. Bet nevis no auduma kā legingi vai arī kokvilnas zeķenes, bet tieši biezas, biezas zeķubikses. Pagājšgad tiku pie tādiem vairākiem eksemplāriem samaksājot 2 Ls par katrām, bet nedomāju, ka vel uzspīdēs tāda laime, ka bankrotēs kāda noliktava Vācijā un man caur paziņām būs iespēja tikt pie šāda superizdevīga piedāvājuma. Gaidu veikalu adreses!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]ruukjisaizloga
date: Nov. 2., 2010 - 10:09 pm
#

uz brīvības ielas pie tallina ielas autobusa un trolejbusa pieturām ir humpaliņas, kurās pārdod (nelietotas) biezas zeķubikses, ja nemaldos, par trim lašiem. vismaz zinu skuķi, kas šodien tur nopirka.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]au_ra
date: Nov. 2., 2010 - 10:25 pm
#

Forši, nākamnedēļ aizrullēšu uz to pusi.

Atbildēt | Iepriekšējais


tjigra

from: [info]tjigra
date: Nov. 2., 2010 - 11:47 pm
#

Manos Mazpisānos Elvītī pārdod, bet gan 80den, 2.08 Ls.

Atbildēt


from: [info]komeeta_naak
date: Nov. 3., 2010 - 02:31 am
#

paskaties lielveikalos tipa rimi, ir diezgan nedārgas pašmāju favorit ražojums, 80 den gan, bet ļoti siltas. skaitās ar kokvilnas efektu, lai arī no kokvilnas (un arī, manuprāt, no efekta) ne smakas. maksāja ap divīti pagājšziem, ļoti izturīgas. neatceros, kā saucas, bet ir nevis tajā plakanajā paciņā kā normālas zeķubikses, bet gan uztītas uz kartona vai kā nu to sauc :D

Atbildēt


toadbeauty

from: [info]toadbeauty
date: Nov. 3., 2010 - 09:08 am
#

Centrāltirgū liela izvēle pa Ls 3,5

Atbildēt