Neesmu gan nekad rāceni gatavojusi, būs jāpamēģina. Tas esot rūgtens, sīvs pēc dabas. Ja to gatavo kādās šķēlītēs vai plāksnītēs, tad pirms gatavošanas to iespējams noplaucēt un tas tad sīvumu mazina.
skaties pie kāļiem - kāļu receptes ar var izmantot
man patīk miltos apviļāts un apcepts, tad cepeškrāsnī iekšā lēzenā traukā apliekts ar olas+piena maisījumu - nu tur dažādas garšveilas ar un pa virsu apkaisa ar rīvētu sieru
from:
str
date: Sep. 19., 2010 - 12:38 pm
#
gardāk ir cepeškrāsnī cept!
Atbildēt | Diskusija
from:
freakart
date: Sep. 19., 2010 - 12:38 pm
#
http://www.receptes.lv/receptes/sau
http://virtuve.calis.lv/receptes/pamate
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
str
date: Sep. 19., 2010 - 12:41 pm
#
/ arī svaigu var grauzt.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
esmansev
date: Sep. 19., 2010 - 12:49 pm
#
Atbildēt
from:
eermaniitis
date: Sep. 19., 2010 - 02:05 pm
#
man patīk miltos apviļāts un apcepts, tad cepeškrāsnī iekšā lēzenā traukā apliekts ar olas+piena maisījumu - nu tur dažādas garšveilas ar un pa virsu apkaisa ar rīvētu sieru
Atbildēt | Diskusija
from:
eermaniitis
date: Sep. 19., 2010 - 02:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ninona
date: Sep. 19., 2010 - 02:25 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
freakart
date: Sep. 19., 2010 - 02:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
krokomots
date: Sep. 19., 2010 - 03:54 pm
#
Atbildēt