pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 19., 2010 | 12:32 pm
posted by: freakart in pajautaa

Novārīju rāceni lai pagaršotu, un briesmīgi rūgts izrādās. Kas pie vainas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 19., 2010 - 12:38 pm
#

hvz, briesmīgi nav jābūt.

gardāk ir cepeškrāsnī cept!

Atbildēt | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 19., 2010 - 12:41 pm
#

hvz- es to lieku pie sautējumiem, ir ok.

/ arī svaigu var grauzt.

Atbildēt | Iepriekšējais


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Sep. 19., 2010 - 12:49 pm
#

Neesmu gan nekad rāceni gatavojusi, būs jāpamēģina. Tas esot rūgtens, sīvs pēc dabas. Ja to gatavo kādās šķēlītēs vai plāksnītēs, tad pirms gatavošanas to iespējams noplaucēt un tas tad sīvumu mazina.

Atbildēt


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 19., 2010 - 02:05 pm
#

skaties pie kāļiem - kāļu receptes ar var izmantot

man patīk miltos apviļāts un apcepts, tad cepeškrāsnī iekšā lēzenā traukā apliekts ar olas+piena maisījumu - nu tur dažādas garšveilas ar un pa virsu apkaisa ar rīvētu sieru

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 19., 2010 - 02:05 pm
#

miltos apviļā un apcep rāceņu šķēlītes/salmiņus ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ninona
date: Sep. 19., 2010 - 02:25 pm
#

Šogad kaut kas ar ražu nav ok. Pašaudzētie kāļi un rāceņi ir vainu sīki vai rūgti līdz riebumam. Nevienam manā paziņu lokā nav ēdama raža.

Atbildēt | Diskusija


Ervīns

from: [info]freakart
date: Sep. 19., 2010 - 02:27 pm
#

nu tad reku skaidrojums. značit neesmu vienīgais.

Atbildēt | Iepriekšējais


Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Sep. 19., 2010 - 03:54 pm
#

Aha, man arī visi kāposti, burkāni, bietes šogad rūgti/sīvi. Laikam vasaras karstums pie vainas.

Atbildēt