2kg-sēnes 200gr-tom.mērces 200gr-burkani 100gr-sipoli 3ed.kar.-milti 1glaze-udens 8gab-melnie graudi pipari 6-lauru lapas sals-pec garsas 400gr-ella sagriez senes un saute panna,lidz iztvaiko udens.tad apcep ella.atseviski apcep sarivetus burkanus,sagrieztus sipolus.pieliek klat tom.merces un saute5.min.biezi maisot.izkidina miltus udeni un lej virsu darzeniem,pieber sali.saute 15.min.visu masu tad sajauc kopa ar apceptam senem un saute40.min.biezi maisot.karstu masu masu pilda burkas un vako ciet.uzglabajams pagraba. marinētas ceptas sēnes.
visas sastāvdalas var ņemt katrs cik vēlas. sēnes,kiploku daivinas,dilles,burkani,selerija,sals,ella. sēnes notīira,apvāra aptuveni 20.min.,notecinat,sagriež smalki..tad liek cepties karstā eļļā,sagriežam ķiplokus(tas ir asumam. ,burkānus notira,sagriež ripiņās,seleriju ,dilles sakapā smalki,burkanu aplīšus apvara vieglā sālsūdenī.izkarsetas burkas liek kārtām ķiplokus,dilles,selerijas,burkanu ripinas,apceptās senes uzvara ūdeni,piebert sali,,nema nost no ugunspielej etiki 9% kad burkas viss ir salikts un marinade ir gatava,tad burkas ielej eļļu 2 pirkstu platuma no virsas,tad lejam virsu marinadi un vakojam ciet
from:
vilkate
date: Sep. 4., 2010 - 06:53 pm
#
Atbildēt
from:
vilibaldis
date: Sep. 4., 2010 - 07:19 pm
#
2kg-sēnes
200gr-tom.mērces
200gr-burkani
100gr-sipoli
3ed.kar.-milti
1glaze-udens
8gab-melnie graudi pipari
6-lauru lapas
sals-pec garsas
400gr-ella
sagriez senes un saute panna,lidz iztvaiko udens.tad apcep ella.atseviski apcep sarivetus burkanus,sagrieztus sipolus.pieliek klat tom.merces un saute5.min.biezi maisot.izkidina miltus udeni un lej virsu darzeniem,pieber sali.saute 15.min.visu masu tad sajauc kopa ar apceptam senem un saute40.min.biezi maisot.karstu masu masu pilda burkas un vako ciet.uzglabajams pagraba.
marinētas ceptas sēnes.
visas sastāvdalas var ņemt katrs cik vēlas.
sēnes,kiploku daivinas,dilles,burkani,selerija,sals,el
sēnes notīira,apvāra aptuveni 20.min.,notecinat,sagriež smalki..tad liek cepties karstā eļļā,sagriežam ķiplokus(tas ir asumam. ,burkānus notira,sagriež ripiņās,seleriju ,dilles sakapā smalki,burkanu aplīšus apvara vieglā sālsūdenī.izkarsetas burkas liek kārtām ķiplokus,dilles,selerijas,burkanu ripinas,apceptās senes
uzvara ūdeni,piebert sali,,nema nost no ugunspielej etiki 9% kad burkas viss ir salikts un marinade ir gatava,tad burkas ielej eļļu 2 pirkstu platuma no virsas,tad lejam virsu marinadi un vakojam ciet
Atbildēt
from:
mamuts
date: Sep. 4., 2010 - 08:16 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
aluka
date: Sep. 5., 2010 - 02:10 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
nenoteiksme
date: Sep. 5., 2010 - 02:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
kr
date: Sep. 4., 2010 - 08:31 pm
#
Atbildēt
from:
blond
date: Sep. 4., 2010 - 08:39 pm
#
Atbildēt
from:
bh
date: Sep. 4., 2010 - 11:02 pm
#
Atbildēt