pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 10., 2010 | 10:36 am
posted by: gorgona in pajautaa

kā taisa gurķus, lai viņi būtu mazsālīti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Aug. 10., 2010 - 10:50 am
#

es tirgū pērku bunti zaļumu (dille, ķiploks, upene, ķirsis, mārrutks ja paveicas), pielieku vēl pāris daiviņas ķiploka, taisu sālījumu 2 ēd.k. sāls uz litru ūdens un leju virsū karstu, tad pēc 6h ir gatavi. zaļumus svarīgi ielikt apakšā un pa virsu.

Atbildēt | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Aug. 10., 2010 - 10:51 am
#

o, šitas pavisam labi izklausās. paldies.

Atbildēt | Iepriekšējais