Karstai diena ļoti feini: *sagriež smalki tomātus; *sagriež arī smalki gurķus; *ja grib, tad arī avokado, piparmētu, un ko nu pašam gribas; *kus kusu uzbriedina ar ūdeni; *sajauc visu kopā; *beigās, tam visam puscitrona - vesela citrona sulu pēc garšas; *sāls&pipari, ja tā gribas.
kuskusa salāti ar piparmētrām, my favourite. SAgatavo kuskusu prātīgi (nedrīkst pārbriedināt), ar piciņu sviesta. Uzreiz atdzesē labi ledusskapī. Tad izmērcēti kaltētie tomāti (vai saulē kaltētie ar eļļu neizmērcēti - bet tie ir 5reiz dārgāki), smalki sakapātas piparmētras, citrona sula, sāls, svaigi malti melnie pipari. Var pielikt arī mazliet apceptus šampinjonus un olīves, var arī mazliet fetas sieru un smalki sakapātu kinzu. Un tad ņem un ar pirkstiem visu kārtīgi samaisa, sastrādā, lai katram kuskusa graudiņam tiek piparmētras garša.
Kus kus uzbriedina. Sacepj vistas filejas strēmelītes. Sagriež tomātus, gurķus un zilo sīpolu. Sakapā piparmētru, pētersīli. Pievieno sāli, piparus, citrona sulu un eļļu.
from: ganesha
date: Aug. 4., 2010 - 06:07 pm
#
*sagriež smalki tomātus;
*sagriež arī smalki gurķus;
*ja grib, tad arī avokado, piparmētu, un ko nu pašam gribas;
*kus kusu uzbriedina ar ūdeni;
*sajauc visu kopā;
*beigās, tam visam puscitrona - vesela citrona sulu pēc garšas;
*sāls&pipari, ja tā gribas.
Atbildēt
from: liljabrik
date: Aug. 4., 2010 - 06:08 pm
#
SAgatavo kuskusu prātīgi (nedrīkst pārbriedināt), ar piciņu sviesta. Uzreiz atdzesē labi ledusskapī.
Tad izmērcēti kaltētie tomāti (vai saulē kaltētie ar eļļu neizmērcēti - bet tie ir 5reiz dārgāki), smalki sakapātas piparmētras, citrona sula, sāls, svaigi malti melnie pipari. Var pielikt arī mazliet apceptus šampinjonus un olīves, var arī mazliet fetas sieru un smalki sakapātu kinzu. Un tad ņem un ar pirkstiem visu kārtīgi samaisa, sastrādā, lai katram kuskusa graudiņam tiek piparmētras garša.
Atbildēt | Diskusija
from: pelican
date: Aug. 4., 2010 - 06:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dunkelheit
date: Aug. 4., 2010 - 06:54 pm
#
Atbildēt
from: muzungu
date: Aug. 4., 2010 - 06:57 pm
#
Atbildēt
from: skandaloza
date: Aug. 4., 2010 - 06:58 pm
#
Sacepj vistas filejas strēmelītes.
Sagriež tomātus, gurķus un zilo sīpolu.
Sakapā piparmētru, pētersīli.
Pievieno sāli, piparus, citrona sulu un eļļu.
Atbildēt