Aug. 4., 2010 | 06:08 pm
No:: liljabrik
kuskusa salāti ar piparmētrām, my favourite.
SAgatavo kuskusu prātīgi (nedrīkst pārbriedināt), ar piciņu sviesta. Uzreiz atdzesē labi ledusskapī.
Tad izmērcēti kaltētie tomāti (vai saulē kaltētie ar eļļu neizmērcēti - bet tie ir 5reiz dārgāki), smalki sakapātas piparmētras, citrona sula, sāls, svaigi malti melnie pipari. Var pielikt arī mazliet apceptus šampinjonus un olīves, var arī mazliet fetas sieru un smalki sakapātu kinzu. Un tad ņem un ar pirkstiem visu kārtīgi samaisa, sastrādā, lai katram kuskusa graudiņam tiek piparmētras garša.
SAgatavo kuskusu prātīgi (nedrīkst pārbriedināt), ar piciņu sviesta. Uzreiz atdzesē labi ledusskapī.
Tad izmērcēti kaltētie tomāti (vai saulē kaltētie ar eļļu neizmērcēti - bet tie ir 5reiz dārgāki), smalki sakapātas piparmētras, citrona sula, sāls, svaigi malti melnie pipari. Var pielikt arī mazliet apceptus šampinjonus un olīves, var arī mazliet fetas sieru un smalki sakapātu kinzu. Un tad ņem un ar pirkstiem visu kārtīgi samaisa, sastrādā, lai katram kuskusa graudiņam tiek piparmētras garša.