pajautaa

Plugin Container for Firefox has stopped working

« previous entry | next entry »
Aug. 1., 2010 | 12:32 am
posted by: lyrfeel in pajautaa

Šitāds lodziņš ar problēmdetaļām parādās, kad mēģinu caur Firexof 5.0 paskatīties kādu damn videoklipu Youtubā!! Tikko sāk lādēties jebkāds Youtube video, tā visa Mozilla neārstējami uzkaras - go end task. Kad šitais sākās, nezinu, pasen, mokos kādu laiku jau, slēdzoties tad pie Google Chrome.

Bet kas tas ir par sviestu un kas tai Mozillai vajadzīgs, lai Youtube normāli rādītu? Paldies jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

suspends

from: [info]suspends
date: Aug. 1., 2010 - 01:13 am
#

esmu laikam atpalicis, jo biju domaajis, ka mans FX 3.6.8 ir jaunaakais un 4.0 veel ir betas stadijaa, a bet izraadas, ka cilveeki lieto jau 5.0 versiju =)))

Par probleemu runaajot, varbuut meegjini paarinstaleet adobe flash player uz jaunaaku.
BTW citi flashi iet?

Atbildēt | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Aug. 1., 2010 - 01:21 pm
#

Paskatījos about, tur bij tas 5.0, bet nu jā, version 3.6.8, nu whatever, nakts vidū viskaut ko var ieraudzīt ne tā,kā ir.
Citi flashi iet, dauz maz

Atbildēt | Iepriekšējais


Daavid Sinervo (Malleus)

from: [info]humanz
date: Aug. 1., 2010 - 02:32 pm
#

Kopš FF jaunajām versijām, varbūt dēļ adobes, varbūt dēļ hzkā, bet man tas plugin container visu kompi kar. Agrāk video varēja uz nebēdu skatīties, tagad pēc pāris video viss sāk vilkties nenormāli. Tā kā, varbūt viņš tev vnk momentā noslogo procesoru, operatīvo un tad beigās vnk nokrešo, jo nav jau vairs citur kur likties.

Atbildēt


suspends

from: [info]suspends
date: Aug. 1., 2010 - 03:24 pm
#

atcereejos, kad Fx apdeitojaas uz 3.6.8, un peec tam skatoties youtube, lapas augsheejaa daljaa uz dzeltenas sviitras :) paraadiijaas Fx pazinojums, ka jaapdeito adobe flash player.

P.S. man plugin container ar agraak kaaraas ik pa laicinjam, bet peec flash apdeita vai nu daudz retaak, vai nemaz - neatceros kad bija peedeejaa reize.

Atbildēt