pajautaa

Gaļa

« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2010 | 04:38 pm
posted by: akwiinas in pajautaa

Esmu nolēmusi izmēģināt, kā tas ir gaļēdājam neēst vistu+cūku gaļas. Bet gaļu gribu. Liellopi negaršo, meža zvēri tāpat. Neesmu gatava piķot desmitiem latu par vienas gaļas šķēli. 
Jautājums: Kādu gaļu vari ieteikt lietot pārtikā, lai max samazinātu kaitīgumu, ko dod ar ķīmiju piepumpēti zvēri? Un kādas domas par Soju? :?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {41}

from: [info]susure
date: Jul. 7., 2010 - 05:36 pm
#

truša gaļa ir nopērkama tajā pašā maximā(nav garants, ka svaiga, drīzāk otrādi) un stockmann.
kotletes no tītara gaļas ir burvīga lieta.
Steikus gandrīz visur tomēr taisa no liellopa gaļas. Man personīgi liellops un teļa gaļa patīk vislabāk.Ir gaļas garša, bet nav nekādas dižas specifikas klāt. tas ir tā, ka... vista uzsūc visas garšas un ja grib, tad nav ilgi jācenšas lai vista garšotu pēc cūkas. Cūkai arī ir piegarša, ko daudzi sajūt. Par jēru nemaz nerunājot.
Bet nu jā, vismazāk ķīmijas manuprāt,ka būs teļa gaļai. Un arī izvēlies veikalus kuros pērc, tam ir liela nozīme. Piemēram Maximās es reti kad esmu nopirkusi 100% svaigu gaļu. 2-3 reizes kopumā. Pārsvarā tur ir gaļa, kas jāsataisa uzreiz, tajā pašā dienā. Ikki savukārt 90% būs gan svaiga cūkgaļa, gan liellops. Rimi ir kaut kas pa vidam. Vēl protams ieteicams iet uz tirgu kam nav slinkums.

Atbildēt | Diskusija


izelpa

from: [info]elpa
date: Jul. 7., 2010 - 06:20 pm
#

Rimi arī šad tad gaļas vitrīnā guļ kails zaķa līķītis.

Atbildēt | Iepriekšējais