pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 10., 2010 | 07:34 pm
posted by: tie_puteksni in pajautaa

Kā mājas apstākļos ir iespējams pagatavot iebiezināto pienu ar cukuru? Es domāju gaišo variantu. Ir lasīts par blendēšanu, bet ir manīti varianti arī par piena/cukura vārīšanu. Kāds ir mēģinājis?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]zannnch
date: Jun. 10., 2010 - 08:31 pm
#

principa ideja ir varit pienu un cukuru kopa.. bet ne tik ilgi lai uztaisitu gotinjas ;) mājās var uztaisīt ļoti garšigus gotiņveidīgos saldumus, - vārot pienu un cukuru vienādās attiecībās , es vāriju stundu- man sanāca ļoti ciets saldums :D vel aizvakar ar māti domājām kā varētu uztaisīt iebiezināto :D domaju ka tas viss japavāra kādas 20-30 min un gatavs.. vai jāskatās pēc biezuma pakāpes, kādu vēlies- tikai kad atdzisīs tad paliks cietāks- ar to jārēķinās ;) un iespējams nebūs balts, bet tāds brūngan-dzeltenīgs :)

Atbildēt | Diskusija


Edis

from: [info]tie_puteksni
date: Jun. 10., 2010 - 08:42 pm
#

Jums ir padomā kādas cukura un piena proporcijas? :)
Vispār - paldies par tik garu komentāru ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edis

from: [info]tie_puteksni
date: Jun. 10., 2010 - 08:49 pm
#

Oh, esmu nevērīgs, proporcijas jau minētas. Paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais


MikusR

:

from: [info]ugunszirgs
date: Jun. 11., 2010 - 12:27 pm
#

var karsēt nevārot un apmaisot ūdens peldē, tad krāsa īpaši nemainīsies. rūpnieciski no piena pulvera un cukura, atjaucot ar ūdeni

Atbildēt