pajautaa

meklēju ēdamo lietu idejas

« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2010 | 11:02 am
posted by: salty in pajautaa

Tiem, kas pērk vai gribētu pirkt fasētus gatavos ēdienus veikalos - vai ir kas tāds, ko jums gribētos ēst, bet pašiem negribas ķēpāties ar taisīšanu un tādēļ labprāt pirktu jau gatavu veikalā smukās paciņās safasētu, lai mājās atliktu vien pasildīt? Vai arī kaut kas cits bez sviestmaizēm un fasētiem salātiem, ko uz ātro paķert līdzi apēšanai? Kaut kas, ko jums gribas no šādiem produktiem, bet Latvijā nav pieejams?

p.s. es personīgi no šīm idejām neko nenopelnīšu, ja nu vienīgi palielināšu iespēju iegūt darbu vienā no uzņēmumiem, kas ar šitām lietām darbojas.

UPD. Paldies par viedokļiem un idejām. Vēl viens jautājums radās pēc ātri pagatavojamo ēdienu plauktu apskates dažos veikalos. Pankūkas tādas un šitādas rindām vien sakrautas, bet nesapratu, kāpēc nekur nav biezpiena plācenīšu? nu vismaz es neredzēju. Tiešām tauta tādus vairs neēd, vai arī visi čakli cep paši?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {41}

from: [info]zurka
date: Maijs. 19., 2010 - 12:47 pm
#

noteikti nepieciešams piedāvājums veģetāriešiem un vegāniem, jo ari siers, kas ir maizēs un salātos, pārsvarā nav veģetārs, piemēram, ar svaigo sieru (kas nav dzintars vai cits, kuram klāt želatīns), dārzeņu pastām vai pastētēm, humusu un dārzeņiem, grilētiem dārzeņiem utt
un garšai noteikti jābūt vairāk kā mājās un no pietiekami kvalitatīvām sastāvdaļām gatavotiem produktiem (piemēram, salātu mērces nevis no spilvas mērču lielajiem traukiem salietas mazajos, bet kaut kas a-la franču mērce vai balsamico, vai zaļā pesto (bez cietā siera)
tāpat ļoti jaukas ir badji jeb dārzeņu bumbiņas (esmu ēdusi sīpolu, kas nemaz negaršo pēc sīpoliem) - var ēst gan aukstas, gan siltas

Atbildēt | Diskusija


salty

from: [info]salty
date: Maijs. 19., 2010 - 04:54 pm
#

hmm, es par tād dārzeņu bumbām ieinteresējos. man īsti nav nojautas, kas tās tādas un kā izskatās. varbūt varu lūgt kādu linku uz bildi vai info?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]zurka
date: Maijs. 19., 2010 - 08:01 pm
#

http://www.shethu.com/userimages/piaju.jpg (bilde)
http://www.hub-uk.com/foodpages12/recip0590.htm (viena no receptēm)
(laikam tomēr pareiz raksta kā bhaji)

Atbildēt | Iepriekšējais