pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 14., 2010 | 02:58 pm
posted by: kakjeeni in pajautaa

1. Kur Rīgā vislētāk nopērkami labi ciedru rieksti?
2. Vai un kur Rīgā vispār ir nopērkams Romano siers, kādas tam ir vistuvākās alternatīvas?
3. Un kādi ir jūsu tips&tricks lai uztaisītu to krēmīgo oranžo pesto nevis eļļainu tumši sarkano?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Maijs. 14., 2010 - 03:08 pm
#

ellju likt ljoti maz un papriku bez mizas, tomátus bez séklám nosusinátus un pielikt kautko no kjirbja un burkána.

Atbildēt


from: [info]hessin
date: Maijs. 14., 2010 - 03:57 pm
#

ciedru riekstus reiz nopirku Gemosā - nekāda vaina, veci nebjia, rūgtums mutē pēc tam arī nebija

Atbildēt