pajautaa

vulkaans un lidojums

« previous entry | next entry »
Apr. 21., 2010 | 01:03 am
posted by: bredoto in pajautaa

Zinjas vispaar nekad nelasu, tacju sjodien ar steigu vajag nopirkt lidmashinas biljeti no Rigas uz Kijevu. Lidojumam janotiek 3, vai 4.maija - vai kadam no jums ir kada sapratiga informacija, vai intuicija par to, cik sapratigi ir biegadaties lidmasjinas biljeti?
...un vai nav gudraak jau laikus sagaadaat vilciena biljeti un Bsaltkrievijas viizu, gatavojoties 30 stundu piedziivojumam? :=)

Paldies lielumliels!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

di_wine

from: [info]di_wine
date: Apr. 21., 2010 - 02:17 am
#

To vulkānu ar ļauno caurumu jau neviens nevar paredzēt (un tur vēl tas otrs blakus gaida rindā), tā ka.... pašas intuīcija vien rokās ;)

Atbildēt


Shelly

from: [info]shelly
date: Apr. 21., 2010 - 07:13 am
#

Ja mēs varētu prognozēt vulkānus, mēs visi būtu stāvus bagāti :/

Atbildēt


from: [info]atis
date: Apr. 21., 2010 - 07:37 am
#

Nu it kā ļaunākais ir aiz muguras, bet ir ļoti liela iespēja, ka izvirdums ne tikai sākas no jauna, bet tas ierosina izvirdumus blakus esošos vulkānos un tad jau problēmas būtu ievērojami lielākas.

Var jau riskēt. Ja nākamnedēļ (šonedēļ beigās) haoss pilnībā neatrisinās un ir skaidrs, ka 3.un 4.maijs būs nelidojams, jāpērk dzelzceļa biļetes, par aviobiļetēm naudu jau atdos. Un dzelzceļa biļetes var atdot arī bezmaz pēdējā brīdī. Baltkrievijas vīzu var nākamās nedēļas laikā paspēt nokārtot.

Un pie reizes jāapdrošinā ceļojums tajā firmā, kura maksā par vulkānu atlīdzības, laikam tas ir Swedbank un Ergo pašlaik. Bet vajag pirms tam konkrēti noprasīt.

Atbildēt | Diskusija


bredoto

from: [info]bredoto
date: Apr. 22., 2010 - 02:12 am
#

sirsniigs paldies, taa jau buus arii jadara!

Atbildēt | Iepriekšējais