Flīžu līmēšana

« previous entry | next entry »
Apr. 12., 2010 | 11:12 am
posted by: chmo in pajautaa

Jou!

Man te vajadzēs vannasistabā noflīzēt grīdu, duškabīnes iekšu un biš pie izlietnes. Jautājums, vai te ir kāds, kurš ar šādām lietām nodarbojas?

Ja tā, tad kāds ir cenrādis šim pasākumam? Domāju, vai ir vērts mēģināt pašam, vai tomēr nē. :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

Edgars

from: [info]daysleeper
date: Apr. 12., 2010 - 12:49 pm
#

uzraksti uzreiz kopējo kvadratūru, īsti tak nevar saprast, cik tev daudz tur tā darba īsti ir. Ja pirmo reizi flīzē, tad neietektu ķerties pašam - ja kāds meistars izrāda pamatlietas tad vēl tā, turklāt nez vai tev ir flīžu griešanas aparāts, lai smuki var piegriezt. ar mozaīkas flīzītēm gan ir vieglāk.

Atbildēt


from: [info]lotele
date: Apr. 12., 2010 - 03:29 pm
#

atkarīgs no tā, cik piselīgs (atvainojos par vārdu) darbiņs ir. Ja ir 100 stūrīši un tādas lietas, tad būs dārgāka cena, jo visu jāpieslīpē, jāpiegriež, jāiemāna.
Varu atkal ieteikt savu puisi (varu arī aizsūtīt bildes ar viņa flīzējumiem) Oskaru, kas ņemās ar remontiem, bet sirdij tuvākās ir palikušas vannas istabas lietas. Viņs aizbrauktu kkad (kaut šovakar, ja nedzīvo ārpus Rīgas), apskatītos un pateiktu ciparu. Un tu savukārt pateiktu - jā vai nē.

Tel. Nr. 26118709

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lotele
date: Apr. 12., 2010 - 06:05 pm
#

ā un sāku domāt par to cik viegli pašam noflīzēt. Jā, rēķinies ka pašam viss jāpiegriež, jo cik saprotu pie izlietnes tev diezvai būs veseli četrkantaini gabali, rēķinies ka visi apaļie trubu caurumi jāgriež ārā ar glāzēm. Ja tavs dzīvoklis, kurā domā dzīvot vēl gadus 5-10 noteikti, ieteiktu labak meistaru, kas to lietu pieprot, jo ir tāāāādi brīnumi remonti redzēti, bet ja tas kkāds īrējamais dzīvoklis, kur poh remonts tiek taisīts, tad jau var pats mēģināt kko ķīmiķot. Daudz kas atkarīgs no tā kā flīzē - jāatceras ka sienas vidū jābūt šuvei un flīzēm smuki jāiet vienādi uz abām pusēm, ne tā, ka vienā sienas stūrī pusflīze ielīmēta, otrā stūrī vesela. Noteikti jaizmanto vai nu stūrīši (ārējiem stūriem) vai arī flīze jānoslīpē leņķī un jāsadzen smuki kopā.
Es domāju, ja ir interese par to, ko es te bārstu, vnk iedo meilu - nosūtīšu kkādus puiša darbus :)

Atbildēt | Iepriekšējais