kokospiens
« previous entry | next entry »
Apr. 5., 2010 | 10:09 pm
posted by: lemurs in pajautaa
dārgie cibas kulināri!
ja atver kokosa piena bundžu, visu tās saturu neizlieto un atlikumu pārlej skrūvējamā burciņā, kuru ievieto ledusskapī, cik ilgi šāds kokospiens vēl būtu lietojams?
paldies jau iepriekš
ja atver kokosa piena bundžu, visu tās saturu neizlieto un atlikumu pārlej skrūvējamā burciņā, kuru ievieto ledusskapī, cik ilgi šāds kokospiens vēl būtu lietojams?
paldies jau iepriekš
from: dienasgramata
date: Apr. 5., 2010 - 10:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: lemurs
date: Apr. 5., 2010 - 10:19 pm
#
es nekad viņu tāpat vien neesmu uzdrošinājusies pagaršot. zinu, ka smieklīgi. bet, kā blenžot uz to balto suslu, nu labi, arī apostot un varbūt pat pagaršojot, var secināt, ka tā zupai vai lēcu putrai vēl nav bīstama?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Apr. 5., 2010 - 10:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: lemurs
date: Apr. 5., 2010 - 10:32 pm
#
(un beidz ķiķināt par nejēgu lemuru, kurš baidās kokospienu pagaršot un gāž šo zupā, teju vai acis aizmiedzis)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Apr. 5., 2010 - 10:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: lemurs
date: Apr. 5., 2010 - 10:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais