pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 22., 2010 | 03:22 pm
posted by: melle in pajautaa

Varbūt kāds zin izstāstīt un apstāstīt-kuri vīni skaistās augstvērtīgāki (sausie vai saldie, pussaldie, pussausies utt.)? (Cik zinu tad tie ir sausie vīni). Vai arī varbūt kāds zin kur varētu palasīt info par vīna kvalitātes kritērijem un bla bla.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Mar. 22., 2010 - 04:35 pm
#

a nav tā, ka no stiprinātiem/saldiem dalbašī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]au_ra
date: Mar. 22., 2010 - 04:37 pm
#

Stiprinātos nedzeru un lietoju tikai pussaldos.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Mar. 22., 2010 - 04:53 pm
#

ja tas ir konkrētām markām vīna, tad vnk nekvalitatīvs varbūt. varbūt arī pussaldais, bet saldināts -- neesmu drošs, bet šķiet tur bija arī mīnusi, ne tikai garšai.

ja nē -- drīzāk tad jāskatās uz sava ķermeņa stāvokli pirms/pēc/un dzeršanas laikā, un varbūt arī uz vīna grādiem.

jo principā jebkurš alko ir slodze sirdij un ja pirms/pēc tam ir fiziska slodze, var sanākt par daudz.

Atbildēt | Iepriekšējais