pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 22., 2010 | 03:22 pm
posted by: melle in pajautaa

Varbūt kāds zin izstāstīt un apstāstīt-kuri vīni skaistās augstvērtīgāki (sausie vai saldie, pussaldie, pussausies utt.)? (Cik zinu tad tie ir sausie vīni). Vai arī varbūt kāds zin kur varētu palasīt info par vīna kvalitātes kritērijem un bla bla.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]au_ra
date: Mar. 22., 2010 - 03:53 pm
#

Es arī gribētu zināt, kāpēc man no glāzes viena vīna dalbašī sirdi 3 stundas un pēc cita vīna tā nav.

Atbildēt | Diskusija


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Mar. 22., 2010 - 04:35 pm
#

a nav tā, ka no stiprinātiem/saldiem dalbašī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]au_ra
date: Mar. 22., 2010 - 04:37 pm
#

Stiprinātos nedzeru un lietoju tikai pussaldos.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Mar. 22., 2010 - 04:53 pm
#

ja tas ir konkrētām markām vīna, tad vnk nekvalitatīvs varbūt. varbūt arī pussaldais, bet saldināts -- neesmu drošs, bet šķiet tur bija arī mīnusi, ne tikai garšai.

ja nē -- drīzāk tad jāskatās uz sava ķermeņa stāvokli pirms/pēc/un dzeršanas laikā, un varbūt arī uz vīna grādiem.

jo principā jebkurš alko ir slodze sirdij un ja pirms/pēc tam ir fiziska slodze, var sanākt par daudz.

Atbildēt | Iepriekšējais


primavera

from: [info]primavera
date: Mar. 23., 2010 - 10:02 am
#

vienos ir lielāks sulfītu daudzums, citos mazāks. Sliktiem gadiem pievieno vairāk sulfītu, lai ilgāk stāv!

Atbildēt | Iepriekšējais