pajautaa

death ir June

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2010 | 10:56 pm
posted by: likcepure in pajautaa

Griežos pie Jums savas draudzenes vārdā. Viņa pēdējo mēnesi jūtoties ļoti slikti, nevarot no rītiem pamosties, jau pēc aptuveni sešām stundām nomodā atkal tā nākot miegs, ka neesot, kur likties. Ikdiena paiet vienmuļi un bez intereses, ar retiem prieka uzplaiksnījumiem, ko sniedz viņai tuvi cilvēki vai sporta veidi.
Tātad - kur ir problēma? Viņa vēlas noskaidrot, kādas narkotikas lietot, lai justos labāk? Varbūt Jūs varat ko ieteikt paši no savas pieredzes vai zināt, kas draugiem šādos gadījumos ir palīdzējis? Es tiešām ļoti viņai jūtu līdzi un gribu palīdzēt, bet nezinu, ko ieteikt, jo pati narkotikas neesmu lietojusi, tikai esmu dzirdējusi, ka tās sniedz efektu, kas līdzinās eiforijai. Iepriekšminēto gan es arī nekad neesmu izjutusi, bet vismaz izklausās, ka tas varētu būt kas tieši pretējs pirmajā rindkopā aprakstītajām sajūtām.
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {49}

Filips

Marihuāna

from: [info]quizer
date: Mar. 16., 2010 - 11:45 pm
#

Vēl deviņdesmito gadu beigās Rīgas rajonos darbojās marihuānas un citu vielu pārdošanas vietas, kas tika dēvētas par vietām „uz striķa”. Tas parasti nozīmēja, ka dīleris dzīvo otrajā stāvā vai augstāk un „preces” nogādāšanai lejā, kā arī naudas saņemšanai, pa logu tika nolaists striķis ar galā iesietu maciņu. Sākumā pircējs maciņā ielika attiecīgo naudas summu, bet dīleris maciņu jau ar vēlamo produktu nolaida lejā atpakaļ pircējam. Šobrīd šādas vietas Rīgā vairs nav zināmas, jo ir ātri atklājamas un likvidējamas. Tagad pirkšana un pārdošana biežāk tiek organizēta „pa telefonu”, kā arī dažos retos gadījumos (vairāk tieši jauniešu vidū) – caur internetu (piemēram, skype vai e-pastiem)

Marihuānu iespējams iegādāties arī „no rokas”, kas var notikt jebkurā vietā. Izplatītākās vietas Rīgā, kur var iegādāties marihuānu, ir Latgales priekšpilsētā esošā Mazā kalna iela, kā arī Lubānas tirgus, kur, pēc lietotāju teiktā, marihuāna tiek brīvi piedāvāta. Tomēr kā norāda lietotāji, arī šādās vietās būtiski ir zināt pārdevēju, jo pretējā gadījumā nav iespējams zināt, pirmkārt, vai tā patiešām ir marihuāna un, otrkārt, kāda šai marihuānai ir kvalitāte, jo šādās vietās, no nepazīstamiem dīleriem pirktai marihuānai, varētu būt piejaukts heroīns vai citas nevēlamas sastāvdaļas.

Atbildēt