Audiokasešu digitalizācija.

« previous entry | next entry »
Mar. 5., 2010 | 04:23 pm
posted by: sick_among_pure in pajautaa

Vai kādam ir iespēja "digitalizēt" audiokasetes (t.i. - ierakstīt tās ciparu formātā uz PC vai CD)? Ja ir tad lūdzu dodiet ziņu: šeit, vai manā žurnālā (koments zem jebkura posta), vai pa tālruni 29186781. Ivars

PS. Tā kā es par saviem pakalpojumiem ("digitalizēt" vinila skaņuplates vai paņemt pārrakstīt retas filmas, vai nokopēt retus ierakstus nekādu atlīdzību nekad neesmu pieprasījis), gaidu tādu pašu labas gribas žestu un nekādu atlīdzību nepiedāvāju, bet tas nenozīmē ka nepiedāvāšu... viss atkarīgs no tā, kā spēsim vienoties. Tomēr cilvēkus, kuri uzreiz nāk ar uzstādītām cenām, pirms vēl zina kas cik un kā jāizdara un pirms ko ir izdarījuši, lūdzams netraucēt!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]nulle
date: Mar. 5., 2010 - 07:50 pm
#

es domāju, ka kādam noteikti ir.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]sick_among_pure
date: Mar. 6., 2010 - 01:55 pm
#

Es arī domāju, nē, zinu, ka ir. Atliek tik atrast.:))

Atbildēt | Iepriekšējais


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Mar. 5., 2010 - 08:56 pm
#

Jautājums kādā kvalitātē.

Ir, piemēram, diktofons pavecs, kas ar parastajām kasetēm strādā.
No tā austiņu izejas vadu novelkam uz kompi un digitalizējam uz nebēdu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]sick_among_pure
date: Mar. 6., 2010 - 01:49 pm
#

Pateicos par atsaucību. Neslikta ideja... uzsauktu par to kaut ko, bet vēl ceru uz atbildi no viena sava radagabala, kurš vakar pa telefonu solījās mēģināt palīdzēt (līdz šim viņš man jau palīdzējis ar dažādām līdzīgām lietām - arī ar kasetes pārrakstīšanu CD, kas gan notika pirms gadiem 12-13 un man likās tīrākais brīnums, lai arī nebija atdalījis skaņdarbus:)) Problēma, ka viņam vairs nav tā tehnika, bet viņš sacīja, ka pie viņa kolēģiem/vecajā ofisā, kur viņš katru nedēļu pāris reizes iegriežas, tā varētu būt - viņš apskatīšoties un došot ziņu. Pagaidām nav devis.
Ja tuvākajā laikā (nosacīts jēdziens, jo vēl kādas pāris nedēļas vismaz (iespējams pat pāris mēnešus) man tas nedeg)) viņš palīdzēt nevarēs un es iepirkt kasetnieku ar USB negribēšu vai finansiāli nevarēšu, tad centīšos sakontaktēties ar tevi un mēģināsim par kaut ko vienoties.
Liels paldies par atsaucību un piedāvājumu.

Atbildēt | Iepriekšējais