Dzīvokļu pārdošana - tiesu izpildītāji

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2010 | 05:24 pm
posted by: stihija in pajautaa

Sveiki!

Vai ir kādam nācies saskarties ar tiesu izpildītāju rīkotajām izsolēm, kurās pārdod banku ieķīlātos dzīvokļus?
Šur tur ir dzirdēts, ka sanāk pirkt "kaķi maisā", jo nemaz neļaujot apskatīties tos dzīvokļus (esošie saimnieki nelaižot iekšā). Un kā ir pēc nopirkšanas, vai nav ļoti problemātiski ar vecajiem saimniekiem, kas negrib atbrīvot dzīvokli?

Labprāt dzirdētu, ja kādam bijusi pieredze..?


paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Mar. 1., 2010 - 05:37 pm
#

tajás izsolés ir diezgan gruuti tikt un man paziistamais cilveeks tur peerk veselas paketes - pa 10 dziivokljiem un special price.

laigan ká nu kurá vietá.
es gan neesmu dzirdejusi ka kaads pardotu dzivokli ar iemiitniekiem. Pirkshanas un pardoshanas ligumaa ir parasti punkts ka ja iemiitnieki neizvacas tiem vai pardevejam jamaksaa pirceejams sods.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]stihija
date: Mar. 1., 2010 - 05:43 pm
#

o, tas punkts par sodu ir labs.. vienīgi tas jau nemaina neko, ja pārdod savu dzīvokli, pērk jaunu un rodas problēmas.. dzīvot nav kur tad :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Mar. 1., 2010 - 05:53 pm
#

já tad gan tas neko nemaina.

es tikai tev ierakstiju savu pazinju pieredzi ko zinu. gan jau ir arí káds te kas ir pats pircis un labák zin.

Atbildēt | Iepriekšējais


Skuķis

from: [info]izdziivotaaja
date: Mar. 1., 2010 - 10:32 pm
#

Lai izvairītos no "kaķa maisā" pirms tam ir bišķ jāievāc info par noskatīto mitekli. Mana mamma tieši tādā veidā nopirka tagadējo dzīvokli un nav ne vainas!...bet pirms tam, atšķirībā no citām reizēm, bija tikusi iekšā... Atkarīgs no tā kādi cilv iepriekš tur dzīvojuši un cik atsaucīgi... Der arī noskaidrot visus komunālos maksājumus, lai uzsākot dzīvi visu skaitītu no nulles un nevajadzētu maksāt iepriekšējo īrnieku parādus ;)

Atbildēt


sara

from: [info]sara
date: Mar. 2., 2010 - 12:23 pm
#

nu rpincipā, kad es vēlējos pirkt- man paskaidroja tā- ja tevi nelaiž iekšā tu tiešām pērc kaķi maisā- nezinu ko. + pērc tiešām ar visiem īpa;sniekiem, kas nozīmē, ka nopērkot tas dzīvoklis tiešām vēl nav tavs, tev jāitiesājās, lai izliktu ārā tos cilvēkus vēl. Nu ķēpa baigā. Protams, tas nav visos gadījumos- tikai tādos, ka tie cilvēki iespītējās un neiet ārā un tā. Bet nu tas ir sliktākais variants- baigi nefeins, kas mani atturēja, domājot par to kāda tā aura dzīvoklim būs.

Atbildēt